Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
05 april 2024 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Renzo Suijker

Vandaag maken we kennis met Renzo, onze toegewijde marketing stagiair! Renzo volgt de studie SportMarketing & Management aan de Hogeschool Rotterdam en loopt de aankomende maanden stage bij ons. Nieuwsgierig naar hoe een dag in het leven van een marketing stagiair bij DIT IS WIJS eruit ziet? Lees snel verder!

Wat is jouw ochtendroutine?

“meestal sta ik een uur voordat ik vertrek op. Ik neem een klein ontbijt en fris mezelf even op. Daarna is het alweer tijd om, hopelijk zonder haast, de deur uit te gaan.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn stagedag is geslaagd als ik alle taken die ik voor die dag had heb afgerond. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik ook echt iets bijdraag aan het bedrijf. Ik vind het erg leuk als mijn werk gewaardeerd wordt en hier krijg ik ook motivatie van.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het leukste aan het stage lopen bij DIT IS WIJS is dat elke dag varieert. De ene dag ben ik bezig met het maken van brochures of mailings, de andere dag maak ik een campagne of plan ik social-media posts in. Daarnaast werk ik met een heel fijn en ambitieus team die mij goed begeleidt.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na werk eet ik thuis altijd een goede maaltijd. Ik kom zelf erg tot rust van sporten. Ik ben 6 dagen per week in de sportschool te vinden. Hier kan ik echt even mijn hoofd leeg maken en bijpraten met vrienden.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Werken bij DIT IS WIJS betekent werken in een superleuk team. Ik werd hier supergoed ontvangen en voelde mij meteen thuis. Je kan bij iedereen terecht met vragen en ik word met vragen altijd goed geholpen.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik neem de laatste weken standaard 5 boterhammen met pindakaas mee, omdat ik wil aankomen. De verleiding is soms toch te groot om een vlamtosti te halen in het kleine van Nelle winkeltje beneden.”

Heb jij een motto?

“Misschien een simpele en niet originele, maar: Hard work pays off. Zonder hard te werken kom je nergens in het leven heb ik al vaak ervaren.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Ik vond Lichamelijke opvoeding natuurlijk erg leuk, maar geschiedenis vond ik ook altijd wel interessant. Het lag vooral aan de leraar die het desbetreffende vak gaf.”

 

Renzo’s leergierigheid en de manier waarop hij zich vol overgave stort op elke taak maken hem een goede toevoeging aan ons team. Bedankt dat je ons een inkijkje wilde geven in jouw leven Renzo!