Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Bijbaan in het onderwijs

Bijbaan in het onderwijs: doe waardevolle ervaring op en maak een verschil

Ben je op zoek naar een bijbaan waarin je een positieve impact kunt maken? Een bijbaan in het onderwijs kan een ongelooflijk lonende ervaring zijn. Bij DIT IS WIJS bieden we diverse mogelijkheden voor jou naast je studie.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onderwijs bijbaan: voeg waarde toe aan je cv terwijl je bijdraagt aan de toekomst

Werken in het onderwijs kan een geweldige manier zijn om alvast waardevolle ervaring op te doen en je carrière vooruit te helpen. Bij DIT IS WIJS helpen we jou ontdekken hoe een bijbaan in het onderwijs niet alleen waarde kan toevoegen aan jouw cv, maar ook kan helpen bij het vormen van de toekomst van de nieuwe generatie leerlingen.

Breng jij opleiding tot leerkracht in de praktijk
Een bijbaan in het onderwijs is meer dan alleen een manier om wat extra geld te verdienen. Het is een kans om jouw studie in de praktijk te brengen en tegelijk het lerarentekort tegen te gaan. Ontdek hoe je met DIT IS WIJS een verschil kunt maken.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basisonderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw droombaan er niet bij, maar wil je wel graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan bovenaan deze pagina je gegevens achter.

Student

Pabo-student

Parttime
Veenendaal, Utrecht

Uitdagende onderwijsrol in Veenendaal voor PABO-student!

Leerkracht basisonderwijs

Invalleerkracht pabo-student

Parttime
Almere, Flevoland

Studeer jij aan de pabo en wil je je kennis in de praktijk toepassen? Word invalleerkracht en werk wanneer het jou uitko...

Student

Pabo-student

Parttime
Nieuwegein, Utrecht

 PABO-student gezocht voor onderwijsrol in Nieuwegein!

Student

Pabo-student

Parttime
Houten, Utrecht

Uitdagende onderwijsrol in Houten voor PABO-student!

Leerkracht basisonderwijs

Invalleerkracht pabo-student

Parttime
Den Haag, Zuid-Holland

Wil jij naast je pabo-opleiding werkervaring opdoen? Dan zijn wij voor onze invalpool op zoek naar jou.

Student

Pabo-student

Parttime
Amersfoort, Utrecht

PABO-student gezocht voor onderwijsrol in Amersfoort!

Student

Pabo-student

Parttime
Baarn, Utrecht

Uitdagende onderwijsrol in Baarn voor PABO-student!

Jouw wensen staan altijd centraal

Een van onze kernwaarden is aandacht: Wij denken met jou mee. Pas als jij blij bent, zijn wij blij. Want met aandacht voor jou, komen we verder. In een persoonlijk gesprek brengen wij jouw wensen in kaart en gaan op zoek naar de ideale match.

Uitgebreide mogelijkheden voor jouw carrière

DIT IS WIJS biedt veel verschillende vacatures aan. Zo hebben wij vacatures in het (speciaal) onderwijs voor leerkrachten in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw, (zelfstandig) onderwijsassistenten, vakkrachten, invalkrachten en gymdocenten. Er is altijd een nieuwe uitdaging voor jou beschikbaar.

Inspiratie nodig voor lesstof? Wij maken lesmateriaal voor elke groep

Bij DIT IS WIJS zijn we gespecialiseerd in het maken van lesmateriaal voor onze vakkrachten in Sport en Bewegen, Kunst en Cultuur, Duurzaamheid en Wetenschap & Techniek. Daarnaast leveren wij ondersteuning bij het verbeteren van de rekenvaardigheid van leerlingen.

Persoonlijke coach en gratis cursussen

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou gaat begeleiden in jouw carrière. Samen met de coach ga jij werken aan je pedagogische vaardigheden, leren we jou omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het onderwijs en het bereiken van je persoonlijke en professionele doelen.

Gratis gebruik van Smartbreaks

Als onderwijsprofessional bij DIT IS WIJS mag jij gratis gebruik maken van Smartbreaks. Een super leuk platform met energizers, focus en bewegend leren video’s. Ideaal om jouw leerlingen op een leuke manier iets te leren of juist gefocust te krijgen voor een belangrijke toets.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als leerkracht onderbouw op een super leuke bassischool in Rotterdam. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de school. De sfeer is prettig en het contact met collega’s is erg fijn. De kinderen zijn een drukke boel, maar ze willen graag leren. Ik ben zeer tevreden over mijn contactpersonen bij DIT IS WIJS. Zowel Yannick als Mariette waren erg behulpzaam en boden een luisterend oor voor mijn wensen. Na het kennismakingsgesprek op de school ging het snel en kon ik een week later aan de slag.”

Denise Juf groep 3

Waarom kies je voor
DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als gymdocent op een hele leuke en ‘Lekker Fit’-basisschool in Utrecht. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contactpersoon van DIT IS WIJS: behulpzaam, aandacht, advies, tips en steun. Ik heb het erg naar mijn zin op de school. De sfeer en de collega’s, maar vooral de kinderen (hartstikke actief, dynamiek, heel gemotiveerd en enthousiast). Ik zal mijn best doen om binnen de school ook een bijdrage te kunnen leveren en daar blijven functioneren zo lang dat het kan.”

Murat Gymdocent
Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.