Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
19 april 2024 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Marije Zoet

Maak kennis met Marije, zij is als Office Assistent onmisbaar in ons team en op kantoor! Marije is verantwoordelijk voor het plannen van afspraken, het bieden van telefonische ondersteuning en het zorgen voor orde op de administratieafdeling. Benieuwd hoe haar dagen bij DIT IS WIJS eruit zien? Lees snel verder!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Bij het gaan van de wekker probeer ik direct uit bed te stappen en mijzelf klaar te maken voor de dag. Na mijn ochtendwandelingetje naar de metro start mijn dag om 7 uur op kantoor.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn dag is geslaagd wanneer alles wat van mij verwacht wordt gelukt is. Dit kunnen verwachtingen van de week daarvoor zijn maar ook van de dag zelf. Mocht er een collega hulp nodig hebben dan bied ik graag een helpende hand. Als dit dan ook nog eens goed lukt, dan is het écht een geslaagde dag!”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het leukst vind ik de uitdaging om ervoor te zorgen dat alle afspraken gepland zijn, mensen aan de telefoon geholpen worden en het kantoor op orde is.

Op de administratie afdeling is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de collega’s hun stukjes verwerken zodat ik daar ook weer mee door kan. Dit kan nog wel eens zorgen voor wat uitdaging haha!”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Bewegen! Ik ga vaak een rondje wandelen of een balletje slaan op het hockeyveld.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Geen dag is hier hetzelfde!”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik heb elke dag mijn boterhammen mee naar kantoor. Het kan nog wel eens gebeuren dat ik vlak voor de lunch toch nog even snel het winkeltje in loop voor een lekker broodje!”

Heb jij een motto?

“Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen!”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Het vak waar ik elke week weer naar uitkeek was gym!”

 

Marije is op de werkvloer in de Van Nelle Fabriek onmisbaar. Bedankt dat je ons een inkijkje wilde geven in jouw leven Marije!