Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Werken in de kinderopvang

Creëer een veilige omgeving: kom werken in de kinderopvang

Stap in de betoverende wereld van de kinderopvang. Help kinderen groeien en ontwikkelen, en speel een cruciale rol in hun vroege leerervaringen met DIT IS WIJS.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Carrièremogelijkheden in de kinderopvang: Maak het verschil bij de kleintjes

Verrijk de levens van kinderen door hen liefdevolle zorg te geven en organiseer een gevarieerd aanbod van activiteiten dat aansluit bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van de kinderen. Met jouw passie voor ontwikkeling, kun je bij DIT IS WIJS een veilige en stimulerende omgeving creëren voor de kleintjes.

Speel een cruciale rol in vroege leerervaringen
Heb oog voor de unieke behoeften van elk kind en bevorder de relaties met ouders. Met DIT IS WIJS kun je zinvolle impact hebben in de kinderopvang.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in de kinderopvang. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw droombaan er nog niet bij, klik dan hier voor het volledig overzicht.

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker

Parttime
Schiedam, Zuid-Holland

Ben jij een warm en toegewijd persoon die houdt van het werken met baby's? Wil jij een belangrijke rol spelen in hun eer...

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker

Parttime
Noordwijk, Zuid-Holland

Wil jij dolgraag een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van peuters op een peuterspeelzaal leveren? Heb jij je VVE al, o...

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker

Parttime
Leiden, Zuid-Holland

Ben jij gepassioneerd over de ontwikkeling van peuters en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan hun toekomst op ee...

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Een van onze kernwaarden is aandacht: Wij denken met jou mee. Pas als jij blij bent, zijn wij blij. Want met aandacht voor jou, komen we verder. In een persoonlijk gesprek brengen wij jouw wensen in kaart en gaan op zoek naar de ideale match.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS biedt veel verschillende vacatures aan. Zo hebben wij vacatures voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (BSO), tussenschoolse opvang (TSO) en peuterspeelzalen. Er is altijd een nieuwe uitdaging voor jou beschikbaar.

Dagelijkse ondersteuning

Wij zijn er natuurlijk dagelijks voor jou! Loop je ergens tegenaan op je werkplek, lukt iets administratiefs niet of wil je sparren over bijvoorbeeld je wensen? Wij zijn elke dag bereikbaar!

Persoonlijke coach en gratis cursussen

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou gaat begeleiden in jouw carrière. Samen met de coach ga jij werken aan je pedagogische vaardigheden, leren we jou omgaan met de dagelijkse uitdagingen van het onderwijs en het bereiken van je persoonlijke en professionele doelen.

Ervaring in de kinderopvang

Onze adviseurs hebben zelf jarenlang ervaring in de kinderopvang en zijn bekend met alle uitdagingen in het vak. Zo kunnen ze jou goed ondersteunen bij wat jij nodig hebt en heel gericht helpen!

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Ik werk nu een jaar via DIT IS WIJS bij een superleuke peuterspeelzaal in Rotterdam en het is een heel fijne ervaring tot nu toe. De steun en professionele ontwikkelingsmogelijkheden zijn uitstekend. Ik voel me echt gewaardeerd en kan mijn passie voor het verzorgen van kinderen dagelijks in de praktijk brengen.”

Shirley Pedagogisch medewerker

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Via DIT IS WIJS heb ik de perfecte plek gevonden bij een BSO in Utrecht om mijn pedagogische vaardigheden te ontwikkelen. De samenwerking met collega’s is erg gezellig en de interactie met de kinderen is elke dag weer anders en leuk. Deze organisatie biedt niet alleen een fijne werkplek, maar ook de kans om echt verschil te maken in de kinderopvang. Ik ben trots deel uit te maken van dit team!”

Yvonne Pedagogisch medewerker
Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.