Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
gymdocent-bij-dit-is-wijs
Leerlijnen voor scholen

Onze leerlijnen helpen leerlingen hun talenten ontdekken

Bij DIT IS WIJS zijn we er om te zorgen dat elke leerling de beste kans op succes krijgt. Onze doordachte, effectieve leerlijnen dragen eraan bij dat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.

werken-bij-dit-is-wijs

Onze unieke leerlijnen ontdekken het talent van uw leerling

De zelf ontwikkelde leerlijnen van DIT IS WIJS helpen uw leerlingen om hun talenten op vroege leeftijd te ontdekken. Hoe gaaf is dat? Het is een leuke en effectieve manier om ervoor te zorgen dat elke stap in het leerproces is afgestemd op het volgende niveau van hun ontwikkeling. Afgestemd op de leerdoelen van uw school en de behoefte van uw leerlingen maken wij een op maat gemaakt pakket aan lessen, die ook nog eens door onze eigen vakkrachten gegeven worden. Complete ontzorging.

Ontrafel het potentieel van leerlingen met doordachte leerlijnen
Bij DIT IS WIJS, geloven we in de kracht van gedegen onderwijsmethodes om het beste in elke leerling naar boven te halen. Leer hoe onze leerlijnen de talenten van elke leerling kunnen ontsluiten en hoe we elk kind begeleiden op hun reis naar succes.

Sport en Bewegen

Sport en Bewegen is een manier waarbij leerlingen actief bezig zijn, maar tegelijkertijd taal- en rekenvaardigheden ontwikkelen. De leerlingen gaan aan de hand van leermatten aan de slag met spellen, waarbij ze hun reactievermogen trainen tijdens taal- en rekenactiviteiten.

gym docent en vakkracht

Kunst en Cultuur

Binnen Kunst en Cultuur worden de leerlingen uitgedaagd hun creativiteit en fantasie in te zetten. Aan de hand van verschillende opdrachten worden deze vaardigheden geprikkeld en leren de leerlingen out-of-the-box te denken.

Kunst en cultuur vakkracht

Duurzaamheid

De leerlingen gaan bij de leerlijn gezonde leefstijl aan de slag met de basis van voeding: verschillende smaken. Ook wordt er gekeken naar toevoegingen in etenswaren zoals: e-nummers (ongezond) en pure  grondstoffen (gezond).

Duurzaamheid vakkracht

Wetenschap en Techniek

Binnen het thema Wetenschap en Techniek duiken de leerlingen in de wereld van programmeren, illusies, stopmotion-videotechnieken en nog veel meer! Laat ze bijvoorbeeld bouwen een eigen robot om aan het einde van het schooljaar met elkaar concurreren in de Battle of the Robots!

Vakkracht wetenschap en techniek man
Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Naast de financiële aspecten, staat vooral het kwaliteit van het onderwijs bij ons centraal. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die reeds op hun plek zitten, benaderen wij niet.

Ook de onbenutte capaciteit in de markt is een aandachtspunt. We verzorgen o.a. gratis trainingen voor herintreders, we werven gepensioneerden om een dag mee te laten helpen en zetten vakkrachten in om leerkrachten te ondersteunen.

We bieden opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers via verkorte deeltijd (HBO/WO), flexibel duaal (MBO-4) en Ad-PEP. Zo verrijken wij de onderwijssector met nieuwe enthousiaste leraren.

Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen. We hopen hiermee de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen.

Wij opereren binnen de kaders van het onderwijs cao. Wij vinden het belangrijk dat er geen buitensporige salariskaders ontstaan die het onderwijs ontwrichten. Wij focussen ons liever op het bieden van goed werkgeverschap.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Bent u overtuigd en wilt u graag meer informatie?

Vul uw gegevens in en dan bellen wij u terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.