Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
DIT IS WIJS

Samen bouwen aan een wijze toekomst

Wat leuk dat je kennis met ons wilt maken. Even voorstellen: wij zijn DIT IS WIJS, jouw partner in het onderwijs en in de kinderopvang. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke en betrokken aanpak waarbij wij oog hebben wat voor jou belangrijk is.

werken-bij-dit-is-wijs

Al 15 jaar een begrip in het onderwijs en de kinderopvang

Opgericht in 2007 onder de naam Beware Brede School, door leerkracht (en rasondernemer) Frank Voskuil, met als doel om via zelfgeschreven leerlijnen de talenten van leerlingen te ontdekken. In nauwe samenwerking met basisscholen werden diverse dagprogramma’s en naschoolse activiteiten bedacht die perfect aansloten op de algemene kerndoelen.

Vanaf 2011 werd de vraag om meer ondersteuning steeds groter. Met de inzet van tijdelijk personeel en coaching op maat positioneert Beware Brede School zich steeds meer als een partner voor het primair onderwijs.

Met de uitbreiding van alle diensten waaronder het opleiden van eigen onderwijskrachten en onze toetreding binnen de kinderopvang is het de hoogste tijd om DIT IS WIJS als organisatie opnieuw te positioneren. In 2021 creëren wij een nieuwe visie en missie die recht doet aan onze (vernieuwde) manier van werken, onze intrinsieke motivatie en het geloof dat wij een kansrijke toekomst voor iedereen willen creëren.

Missie en Visie

Wij zijn adviseur binnen het primair onderwijs, speciaal onderwijs en de kinderopvang. Als partner ontzorgen wij bij de werving en selectie van professionals, plotselinge uitval en de ontwikkeling van zij-instromers en talenten. Met de juiste match, een persoonlijke coach en trainingsprogramma’s dragen wij bij aan het verminderen van de uitstroom. Met oog en aandacht voor onze krachten én de organisaties waarmee wij samenwerken, creëren wij een kansrijke toekomst voor iedereen. Samen zorgen wij ervoor dat er geen groep meer naar huis wordt gestuurd.

De kernwaarden van DIT IS WIJS

Positief

We kijken naar mogelijkheden en staan open voor nieuwe initiatieven.

Aandacht

Wij denken met jou mee. Pas als jij blij bent, zijn wij blij. Want met aandacht voor jou, komen we verder.

Samen

Wij bundelen onze krachten! Er is altijd een collega in de buurt om mee te sparren. We zijn jouw collega en staan voor je klaar.

Ontwikkeling

Bepaal zelf hoe jij wil groeien. Jij bent uniek, net als jouw weg naar de toekomst. Welke training ga je volgen?

Openstaande vacatures bij DIT IS WIJS

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures binnen DIT IS WIJS. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw gewenste regio er niet bij, maar wil je wel graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter.

Account manager

Onderwijsmanager

Fulltime
Haarlem, Noord-Holland

Kun jij snel schakelen en ben je op zoek naar een baan met betekenis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Financieel Controller

Financial Controller

Fulltime
Den Bosch, Noord-Brabant

Als Financial Controller ben jij verantwoordelijk voor de financiële interne controles, maandrapportages en het begelei...

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Bij DIT IS WIJS heb je vanaf het eerste moment het gevoel dat je welkom bent. Het begon gelijk goed met een hartelijk ontvangst in het super leuke kantoor in de Van Nelle fabriek. En als je dan met elkaar de diepte in gaat tijdens het sollicitatiegesprek, dan merk je dat er heel veel passie is voor het onderwijs en voor docenten en leerlingen in het bijzonder. Dat ik dan mijn commerciële achtergrond kan inzetten om een bijdrage te leveren aan een positieve ontwikkeling van het onderwijs geeft mij heel veel energie en motiveert mij om het elke dag beter te doen.”

Nick Konings Marketing Manager DIT IS WIJS & Bisbee Flexonderwijs

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Als je affiniteit hebt met het onderwijs, is DIT IS WIJS een prachtig bedrijf om voor te werken. Ik heb zelf altijd veel interesse gehad voor het onderwijs en ik ben blij dat ik dat hier kan combineren met mijn passie voor marketing. We werken in een leuk en gezellig team. Mijn werk zit vol afwisseling en er zijn veel kansen om je te leren, je te ontwikkelen en te groeien.  

Samen werkt DIT IS WIJS aan een kansrijke toekomst voor iedereen door goed onderwijs, dat wil jij toch ook?”

Carlijn Trouw Content marketeer

Hebben wij je overtuigd en wil je graag werken bij DIT IS WIJS?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.