Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Vakantieschool

Continuïteit in het leren, ook in de vakantieperiodes

Als directeur of schoolbestuurder begrijp je dat leren niet stopt zodra de schoolbel luidt voor de vakantie. Onze vakantieschoolprogramma’s zijn ontworpen om leerlingen de mogelijkheid te bieden hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, zelfs tijdens schoolvakanties.

werken-bij-dit-is-wijs

Effectieve ondersteuning: Vakantiescholen voor jouw leerlingen

Met onze vakantiescholen, ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardig onderwijs gedurende de schoolvakanties. Onze ervaren vakkrachten bieden de leerlingen een gestructureerd programma aan, waardoor zij hun leerproces kunnen voortzetten en eventuele achterstanden kunnen inlopen.

Help mee het talent van uw leerling te ontdekken
Met de DIT IS WIJS vakantieschool krijgen kinderen de kans om hun creativiteit en sociale vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken. Dit draagt niet alleen bij aan hun persoonlijke groei, maar ook aan hun schoolprestaties en toekomstige carrière.

5 voordelen van vakkrachten

 • Tijdens de zomervakantie kan het leren van kinderen stagneren, maar een vakantieschool kan helpen om dit tegen te gaan.
 • Kinderen ontdekken hun talenten: een vakantieschool biedt vaak activiteiten en workshops die niet op school worden aangeboden, zoals creatieve workshops, sportieve activiteiten en wetenschapslessen.
 • Meer interactie: een vakantieschool biedt kinderen de mogelijkheid om met leeftijdsgenoten te socializen en nieuwe vrienden te maken.
 • Begeleiding van ervaren vakkrachten: vakantiescholen worden geleid door ervaren vakkrachten die de kinderen begeleiden tijdens de activiteiten en workshops.
 • Voorbereiding op het nieuwe schooljaar: een vakantieschool kan kinderen helpen om zich voor te bereiden op het nieuwe schooljaar.

Wat bieden we aan?

 • Workshops in de segmenten: Kunst & Cultuur, Wetenschap & Techniek, Sport & Spel, Duurzaamheid en Burgerschap
 • De workshops sluiten aan op leerlijnen, met elk 10 uitgeschreven lessen.
 • Ervaren vakkrachten die per direct beschikbaar zijn.
 • De mogelijkheid om vakkrachten per dag(deel) in te zetten.
 • Geen materiaal voor handen? Geen probleem. Ook dat regelen wij voor u.

Hoe werkt het?

 • Een adviseur van Leerlijnen neemt contact met u op om uw wensen te bespreken.
 • Per segment kijken we naar het niveau en de leeftijd van de kinderen.
 • Uw adviseur gaat op zoek naar een geschikte vakkracht.
 • De vakkracht is bij ons in dienst.
 • U wordt volledig ontzorgd al vanaf € 45,- per uur.
Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Naast de financiële aspecten, staat vooral het kwaliteit van het onderwijs bij ons centraal. Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen.

Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die reeds op hun plek zitten, benaderen wij niet.

Ook de onbenutte capaciteit in de markt is een aandachtspunt. We verzorgen o.a. gratis trainingen voor herintreders, we werven gepensioneerden om een dag mee te laten helpen en zetten vakkrachten in om leerkrachten te ondersteunen.

We bieden opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers via verkorte deeltijd (HBO/WO), flexibel duaal (MBO-4) en Ad-PEP. Zo verrijken wij de onderwijssector met nieuwe enthousiaste leraren.

Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen. We hopen hiermee de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen.

Wij opereren binnen de kaders van het onderwijs cao. Wij vinden het belangrijk dat er geen buitensporige salariskaders ontstaan die het onderwijs ontwrichten. Wij focussen ons liever op het bieden van goed werkgeverschap.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Ben je overtuigd en wil je graag meer informatie?

Vul jouw gegevens in en dan bellen wij jou terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.