Detacheren

Bel ons direct!

010-8001010
Een formatieplek voor langdurige periode?

We staan klaar om u te helpen.
Een oplossing op maat.

<p><strong>We staan klaar om u te helpen. </strong><br />
Een oplossing op maat.</p>

Help! Mijn leerkracht gaat uitvallen, wat nu?

Uw zorgen zijn onze zorgen. Maakt u zich vooral géén zorgen, want we gaan het regelen! Ons team staat voor u klaar.

U krijg een vast contactpersoon en die gaat met u in gesprek. Samen brengen jullie uw wensen in kaart en start de zoektocht naar de juiste vervanger die past bij de normen en waarden van uw school. Als de geschikte kandidaat eenmaal gevonden is dan stoppen we niet, want bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. De onderwijskrachten bij u op school worden ondersteund en begeleid door onze coaches en zullen hierdoor het maximale uit zichzelf halen, op uw school!

Zelf ervaren wat we beloven? We gaan graag in gesprek.

Zo gaan wij te werk

We gaan in gesprek. Voor ons is het belangrijk om de cultuur, kernwaarden en werkwijze van de school in kaart te brengen. Dit doen we op basis van een cultuurscan, die we uitrollen om de juiste onderwijskracht voor uw school of bestuur te vinden. Zodra we de een kandidaat hebben gevonden die volgens ons past bij uw kernwaarden stellen we die graag voor. De klik dient er zowel bij de school als bij de onderwijskracht aanwezig te zijn. Is er een klik? Mooi! Dan verzorgen wij coaching en begeleiding van onze onderwijskracht op uw school.

Uniek: Ad hoc Matching

Voorkomen dat er een klas naar huis wordt gestuurd. Dat is onze missie. Onze Ad hoc Matching maakt deze missie waar, door op dezelfde dag nog een vervanger te regelen. Klinkt goed, toch? Bel 010 – 800 1010 of stuur een mail naar planning@ditiswijs.nl. Lars, Tegista, Jeroen, Bas en Glenn ontzorgen direct! Wij zijn op doordeweekse dagen bereikbaar van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat (07:00 uur tot 20:00 uur). Zelfs op zondag van 15:30 – 20:00 uur.

Wij hebben direct een invaller: van onderwijskracht tot (zelfstandige) onderwijsassistent en vakkracht. Vandaag een ziekmelding = dezelfde dag nog een vervanger voor de klas.

Met spoed tijdelijke vervanging of extra capaciteit nodig? Wij regelen het voor u. DIT IS WIJS is meedenkend adviseur voor uw school. Ons team haalt alles uit de kast om de leerlingen het onderwijs te bieden dat zij verdienen. Samen zorgen we ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Ook niet bij plotselinge uitval. Laat de zoektocht maar aan ons over.

Dit beloven wij

✅ Continuïteit
✅ 100% ontzorging
✅ Cultuurmatching
✅ Van tijdelijke inval tot vast
✅ De perfecte match
✅ Opleiding & ontwikkeling

Wij staan voor u klaar:

Jeroen Buller

Ad hoc Matching

Tegista de Deugd

Ad hoc Matching

Lars Valk

Ad hoc Matching

Glenn Kuurstra

Ad hoc Matching

Jessie Mayers

Ad hoc Matching

Kunnen we u helpen? Dat doen we graag!

Klik hier