Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Met persoonlijke aandacht kom je tot succes

We vinden een school of kinderopvang- organisatie die bij jou past! Neem jij de eerste stap?

werken-bij-dit-is-wijs
  • Home
  • Voor professionals

Waarom kies je
voor DIT IS WIJS?

Met onder meer gratis trainingen, een persoonlijke coach en gratis toegang tot Smartbreaks, gaat onze bemiddeling veel verder dan je misschien van te voren had gedacht. Wij hebben als partner in het onderwijs en in de kinderopvang oog voor jou! Hoe wil jij jezelf ontwikkelen? Waar heb jij ondersteuning bij nodig? Bij DIT IS WIJS kijken we samen naar jouw groeipad. Ben je al jaren actief in de kinderopvang en wil je graag naar het basisonderwijs? Dan hebben wij hiervoor de juiste opleiding. Wil jij als onderwijsprofessional flexibeler werken op meerdere scholen? Met oog voor jouw wensen en ambities hebben wij altijd de perfecte uitdaging.

Onderwijskracht worden?

Ben je nog niet bevoegd onderwijskracht, maar wil je dat wel worden? Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden om jezelf op te leiden als leerkracht. Wij betalen jouw opleiding, je krijgt direct salaris én garanderen je van een leuke baan.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van recente vacatures. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw droombaan er niet bij, kijk dan hier voor het volledig overzicht.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als leerkracht onderbouw op een super leuke bassischool in Rotterdam. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de school. De sfeer is prettig en het contact met collega’s is erg fijn. De kinderen zijn een drukke boel, maar ze willen graag leren. Ik ben zeer tevreden over mijn contactpersonen bij DIT IS WIJS. Zowel Yannick als Mariette waren erg behulpzaam en boden een luisterend oor voor mijn wensen. Na het kennismakingsgesprek op de school ging het snel en kon ik een week later aan de slag.”

Denise Juf groep 3

Waarom kies je voor
DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als gymdocent op een hele leuke en ‘Lekker Fit’-basisschool in Utrecht. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contactpersoon van DIT IS WIJS: behulpzaam, aandacht, advies, tips en steun. Ik heb het erg naar mijn zin op de school. De sfeer en de collega’s, maar vooral de kinderen (hartstikke actief, dynamiek, heel gemotiveerd en enthousiast). Ik zal mijn best doen om binnen de school ook een bijdrage te kunnen leveren en daar blijven functioneren zo lang dat het kan.”

Murat Gymdocent

Hebben wij je overtuigd en wil je graag solliciteren?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.