Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Met persoonlijke aandacht komen we tot succes

Zoek jij enthousiaste talenten voor jouw school?

werken-bij-dit-is-wijs

Versterk jouw onderwijsteam via het DIT IS WIJS Talenten Traject

In het hart van elke succesvolle basisschool staat een team van gepassioneerde en goed opgeleide leerkrachten. Bij DIT IS WIJS zijn we toegewijd aan het bieden van opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers die jouw team van onderwijsprofessionals naar een hoger niveau tillen. Wij werken nauw samen met hogescholen in het hele land om de poule aan beschikbare leerkrachten te vergroten. Ontdek hoe ons Talenten Traject programma’s de kwaliteit en effectiviteit van jouw onderwijs kunnen versterken.

Uniek bij DIT IS WIJS: Voorbereidingsfase

Uit ervaring weten wij dat de combinatie van werken en leren erg pittig kan zijn. Ons traject is erop ingericht om de slagingskans zo groot en plezierig mogelijk te maken. Daarom hebben wij de voorbereidingsfase in het leven geroepen.

Tijdens de voorbereidingsfase maakt het talent kennis met het onderwijs, ondersteunt de leerkracht in de klas en leert de school en kinderen kennen. Het talent voert opdrachten uit , maar kan nog geen lessen voorbereiden en geven. In deze fase zal het talent ook op trainingsdagen, die door coaches van DIT IS WIJS worden verzorgd, zich voorbereiden op de toelatingstoetsen en de Wiscat. Door deze voorbereiding zullen de talenten veel beter zijn voorbereid op de toetsen en de studie. Het doel is om zo de uitstroom te verminderen.

Persoonlijke coaching                                                                                                        Een belangrijke kernwaarde bij DIT IS WIJS is “aandacht”. Gedurende de voorbereidingsfase en de studie krijgt elk talent een coach toegewezen die hen persoonlijk begeleid gedurende de hele opleiding.

 

Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Naast de financiële aspecten, staat vooral het kwaliteit van het onderwijs bij ons centraal. Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen.

Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die reeds op hun plek zitten, benaderen wij niet.

Ook de onbenutte capaciteit in de markt is een aandachtspunt. We verzorgen o.a. gratis trainingen voor herintreders, we werven gepensioneerden om een dag mee te laten helpen en zetten vakkrachten in om leerkrachten te ondersteunen.

We bieden opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers via verkorte deeltijd (HBO/WO), flexibel duaal (MBO-4) en Ad-PEP. Zo verrijken wij de onderwijssector met nieuwe enthousiaste leraren.

Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen. We hopen hiermee de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen.

Wij opereren binnen de kaders van het onderwijs cao. Wij vinden het belangrijk dat er geen buitensporige salariskaders ontstaan die het onderwijs ontwrichten. Wij focussen ons liever op het bieden van goed werkgeverschap.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Interesse in onze talenten?

Vul jouw gegevens in en dan bellen wij jou terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.