Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Met persoonlijke aandacht komen we tot succes

Zoekt u enthousiaste talenten voor uw school?

werken-bij-dit-is-wijs

Versterk uw onderwijsteam via het DIT IS WIJS Talenten Traject

In het hart van elke succesvolle basisschool staat een team van gepassioneerde en goed opgeleide leerkrachten. Bij DIT IS WIJS zijn we toegewijd aan het bieden van opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers die uw team van onderwijsprofessionals naar een hoger niveau tillen. Wij werken nauw samen met hogescholen in het hele land om de poule aan beschikbare leerkrachten te vergroten. Ontdek hoe ons Talenten Traject programma’s de kwaliteit en effectiviteit van uw onderwijs kunnen versterken.

Uniek bij DIT IS WIJS: Voorbereidingsfase

Ons traject is erop ingericht om de route naar het onderwijsdiploma zo plezierig
mogelijk te maken. Wij weten uit ervaring dat de combinatie van werken en leren af en toe pittig kan zijn. Daarom introduceert DIT IS WIJS als enige in Nederland de “voorbereidingsfase”. Tijdens de voorbereidingsfase maakt het talent kennis met het onderwijs, ondersteunt de leerkracht in de klas en leert de school en kinderen kennen. Ook voert het talent opdrachten uit, maar kan nog geen lessen voorbereiden en geven. Daarnaast draagt DIT IS WIJS actief bij aan de studievoortgang door intervisie en aanvullende trainingsdagen. Elk talent krijgt hiervoor een persoonlijke coach toegewezen die dit talent persoonlijk begeleid gedurende de hele opleiding.

 

Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Naast de financiële aspecten, staat vooral het kwaliteit van het onderwijs bij ons centraal. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die reeds op hun plek zitten, benaderen wij niet.

Ook de onbenutte capaciteit in de markt is een aandachtspunt. We verzorgen o.a. gratis trainingen voor herintreders, we werven gepensioneerden om een dag mee te laten helpen en zetten vakkrachten in om leerkrachten te ondersteunen.

We bieden opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers via verkorte deeltijd (HBO/WO), flexibel duaal (MBO-4) en Ad-PEP. Zo verrijken wij de onderwijssector met nieuwe enthousiaste leraren.

Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen. We hopen hiermee de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen.

Wij opereren binnen de kaders van het onderwijs cao. Wij vinden het belangrijk dat er geen buitensporige salariskaders ontstaan die het onderwijs ontwrichten. Wij focussen ons liever op het bieden van goed werkgeverschap.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Interesse in onze talenten?

Vul uw gegevens in en dan bellen wij u terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.