Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Coaching bij DIT IS WIJS

Professionele coaches via DIT IS WIJS

Bij DIT IS WIJS zijn wij ervan overtuigd dat coaching een cruciale rol speelt in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door in te zetten op coaching, ondersteunen we niet alleen jouw groei, maar dragen wij ook bij aan het verbeteren van de kwaliteit en effectiviteit van het onderwijs.

werken-bij-dit-is-wijs

De rol van coaching in het onderwijs en kinderopvang

Bij DIT IS WIJS begrijpen we dat coaching een sleutelrol speelt in jouw groei en ontwikkeling. Daarom bieden wij gerichte coaching aan om jouw pedagogische vaardigheden te versterken en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw persoonlijke en professionele ambities.

Waarom DIT IS WIJS investeert in coaching
Onze investering in coaching weerspiegelt onze toewijding aan het creëren van veerkrachtige en competente teams. Bij DIT IS WIJS geloven wij dat door het bieden van persoonlijke coaching aan onze gedetacheerde leerkrachten, pedagogisch medewerkers en professionals in opleiding, een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als leerkracht onderbouw op een super leuke bassischool in Rotterdam. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de school. De sfeer is prettig en het contact met collega’s is erg fijn. De kinderen zijn een drukke boel, maar ze willen graag leren. Ik ben zeer tevreden over mijn contactpersonen bij DIT IS WIJS. Zowel Yannick als Mariette waren erg behulpzaam en boden een luisterend oor voor mijn wensen. Na het kennismakingsgesprek op de school ging het snel en kon ik een week later aan de slag.”

Denise Juf groep 3

Waarom kies je voor
DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als gymdocent op een hele leuke en ‘Lekker Fit’-basisschool in Utrecht. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contactpersoon van DIT IS WIJS: behulpzaam, aandacht, advies, tips en steun. Ik heb het erg naar mijn zin op de school. De sfeer en de collega’s, maar vooral de kinderen (hartstikke actief, dynamiek, heel gemotiveerd en enthousiast). Ik zal mijn best doen om binnen de school ook een bijdrage te kunnen leveren en daar blijven functioneren zo lang dat het kan.”

Murat Gymdocent

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.