Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Gymdocent bij DIT IS WIJS

Docent gym: Beweeg de wereld bij DIT IS WIJS

Als gymdocent motiveer je leerlingen om te bewegen. Maak bij DIT IS WIJS deel uit van de actie en stimuleer een gezonde levensstijl.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Home
  • Basisonderwijs Gym

Creëer actief leren

Ben je een gymdocent in het basisonderwijs en op zoek naar nieuwe kansen? Als docent gym bij DIT IS WIJS zet je sport en spel in om kinderen te leren over het belang van lichamelijke activiteit. Je inspireert leerlingen om actief te zijn en een gezonde levensstijl te omarmen. Bij ons krijg je de kans om je passie voor sport te combineren met je roeping om te onderwijzen en krijg je de nodige ondersteuning om in je rol te groeien.

Wees Inspirerend
Sluit je vandaag nog aan bij DIT IS WIJS als gymdocent en inspireer de volgende generatie om in beweging te blijven. Klik hier voor de vacatures.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basis onderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw gewenste regio er niet bij, maar wil je wel graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter.

Leerkracht basisonderwijs

Gymdocent

Parttime
Amstelveen, Noord-Holland

Word een bewegingsheld in het basisonderwijs! Sluit je aan als gymdocent en laat kinderen stralen met sport en spel.

Docent

Docent Sport en Bewegen

Parttime
Rotterdam, Zuid-Holland

Draag jij bij aan het onderwijs van morgen?

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Bij DIT WIJS zijn we er voor jou. Wil je flexibel werken op meerdere scholen tegelijk? Wil je jouw gezin combineren met een uitdagende baan? Wij gaan op zoek naar de perfecte basisschool.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS is een landelijke organisatie die contact heeft met scholen in elke provincie. Staat jouw vacature er niet bij? Neem alsnog contact met ons op. Wij kunnen jouw talenten altijd gebruiken.

Dagelijkse ondersteuning

Bij DIT IS WIJS gaan we verder dan alleen bemiddelen. We zijn dan ook geen uitzend- of detacheringsbureau, maar een partner voor het onderwijs en in het bijzonder voor jou. Heb je vragen? Bel ons en we helpen je graag weer op weg.

Persoonlijke coach

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou helpt bij elke stap in je carrière. Zit je al jaren in het vak? Ook dan is jouw coach er voor jou om te sparren en ideeën uit te wisselen.

Gratis trainingen

Het hele jaar door geven wij gratis trainingen op onze locaties. Naast de live trainingen kun je ook allerlei handige video’s online bekijken. Zo blijf je altijd up-to-date.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Bij DIT IS WIJS heb je vanaf het eerste moment het gevoel dat je welkom bent. Het begon gelijk goed met een hartelijk ontvangst in het super leuke kantoor in de Van Nelle fabriek. En als je dan met elkaar de diepte in gaat tijdens het sollicitatiegesprek, dan merk je dat er heel veel passie is voor het onderwijs en voor docenten en leerlingen in het bijzonder. Dat ik dan mijn commerciële achtergrond kan inzetten om een bijdrage te leveren aan een positieve ontwikkeling van het onderwijs geeft mij heel veel energie en motiveert mij om het elke dag beter te doen.”

Nick Konings Marketing Manager DIT IS WIJS & Bisbee Flexonderwijs

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Als je affiniteit hebt met het onderwijs, is DIT IS WIJS een prachtig bedrijf om voor te werken. Ik heb zelf altijd veel interesse gehad voor het onderwijs en ik ben blij dat ik dat hier kan combineren met mijn passie voor marketing. We werken in een leuk en gezellig team. Mijn werk zit vol afwisseling en er zijn veel kansen om je te leren, je te ontwikkelen en te groeien.  

Samen werkt DIT IS WIJS aan een kansrijke toekomst voor iedereen door goed onderwijs, dat wil jij toch ook?”

Carlijn Trouw Content marketeer
Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.