Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Bouw je BEP Leerlijn

NIEUW: 'Bouw je BEP' Techniek Leerlijn

Samen met onze partner ‘MakerMinds’ bieden we zes workshops aan voor de bovenbouw van de basisschool.

Leerlingen bouwen, programmeren en versieren hun eigen BEP-robot. Deze leerlijn voldoet aan SLO-leerdoelen, is direct toepasbaar in de klas en verbetert technische en creatieve vaardigheden.

Interesse? Plan een kennismakingsgesprek met ons in!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Home
  • Bouw je BEP techniek leerlijn-2

Ontdek BEP: De veelzijdige robot uit Rotterdam

‘Bouw je BEP’ is bedacht, ontwikkeld en gemaakt in Rotterdam door ‘MakerMinds‘. Gezamenlijk met de vakdocenten van DIT IS WIJS  bieden we deze leerlijn aan, waarbij leerlingen hun eigen robot, genaamd BEP, in elkaar zetten, programmeren en versieren. De BEP-robot, vernoemd naar een veelvoorkomende naam in de Rotterdamse havens, kan een jongen, meisje, dier, superheld of fantasiewezen zijn.

Organiseer jouw basisschool in combinatie met vakkrachten en leerlijnen van DIT IS WIJS

Bij DIT IS WIJS hebben we een uitgebreid aanbod aan diverse leerlijnen inclusief vakkrachten. Met de leerlijnen van DIT IS WIJS kun je jouw basisschool op een slimmere manier organiseren. Combineer jouw team aan leerkrachten met de inzet van vakkrachten en onze leerlijnen. Zo verlaag je de werkdruk van je team en creëer je tegelijkertijd een onwijs leuk gevarieerd lesprogramma.

Goed om te weten: onze leerlijnen komen in aanmerking voor po-vo en Techniekkwadraat subsidies.

Ontdek het potentieel van leerlingen met doordachte leerlijnen

De zelf ontwikkelde leerlijnen van DIT IS WIJS en ervaren vakkrachten helpen jouw leerlingen om hun talenten op vroege leeftijd te ontdekken. Afgestemd op de leerdoelen van jouw school en de behoefte van jouw leerlingen maken wij een op maat gemaakt pakket aan lessen, die ook nog eens door onze eigen vakkrachten gegeven worden.

i

De leerlijn voldoet aan SLO-leerdoelen, waardoor leerdoelen zoals digitale geletterdheid, beeldende vorming en sociaal-emotionele ontwikkeling af worden gevinkt. Bovendien is de leerlijn direct toepasbaar in de klas en ontwikkelt het de technische vaardigheden van leerlingen.

Wie zijn MakerMinds?

MakerMinds richt zich op het ontwikkelen van een ‘Maker Mindset’ bij leerlingen. Deze mindset bevordert kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, digitale geletterdheid en sociale vaardigheden. Door een interactieve aanpak helpt MakerMinds leerlingen hun talenten te ontdekken en voor te bereiden op de toekomst. Ze combineren technische en sociale vaardigheden met digitale geletterdheid om een uitgebreide educatieve ervaring te bieden.

Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Naast de financiële aspecten, staat vooral het kwaliteit van het onderwijs bij ons centraal. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die reeds op hun plek zitten, benaderen wij niet.

Ook de onbenutte capaciteit in de markt is een aandachtspunt. We verzorgen o.a. gratis trainingen voor herintreders, we werven gepensioneerden om een dag mee te laten helpen en zetten vakkrachten in om leerkrachten te ondersteunen.

We bieden opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers via verkorte deeltijd (HBO/WO), flexibel duaal (MBO-4) en Ad-PEP. Zo verrijken wij de onderwijssector met nieuwe enthousiaste leraren.

Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen. We hopen hiermee de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen.

Wij opereren binnen de kaders van het onderwijs cao. Wij vinden het belangrijk dat er geen buitensporige salariskaders ontstaan die het onderwijs ontwrichten. Wij focussen ons liever op het bieden van goed werkgeverschap.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Wil je praten over de mogelijkheden van 'Bouw je BEP' of andere leerlijnen?

Vul je gegevens in en dan bellen wij jou terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.