Coaching

Bel ons direct!

010-8001010

Samen werken we aan de ontwikkeling in het nieuwe onderwijs.

Met coaching helpen wij onderwijsprofessionals de beste versie van zichzelf te worden.

Wij helpen je graag!

Coaching op maat

Met coaching helpen wij onderwijsprofessionals de beste versie van zichzelf te worden. Zowel voor onze eigen onderwijsprofessionals als die van de scholen. Iedere dag een beetje beter worden. Door de juiste begeleiding en dat extra steuntje in de rug helpen wij ze groeien en ontwikkelen in hun vak.

 

 

play
Bekijk de video

Dit is ons verhaal

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. We werken aan de groei van onze onderwijskrachten, van het onderwijs in Nederland en van de leerlingen die goed onderwijs verdienen. Bij ons is er plek voor de ontwikkeling van ieders talent. Jij kent jouw talent. Hoe je het optimaal benut? Laten we onze krachten bundelen.

Minder uitstroom

Bij DIT IS WIJS hebben we een hart voor onderwijs. Ontwikkeling staat bij ons centraal. Aandacht voor de groei van onderwijskrachten zorgt ervoor dat ze met plezier en zelfvertrouwen voor de klas staan. Meer werkplezier betekent minder werkdruk, minder verzuim en minder uitval.

Goed voor de klas

Onze coaches kennen het vak als geen ander en hebben zelf voor de klas gestaan. Zij zijn thuis in het onderwijs. Zij geven de onderwijskracht de kennis en tools die ze nodig hebben om hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij verzorgen zowel online als fysiek op locatie.