Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
23 januari 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS bundelt krachten met Bisbee

Geweldig nieuws: DIT IS WIJS bundelt krachten met Bisbee Flexonderwijs!

Het onderwijs staat nooit stil, zo ook onze activiteiten niet. Met ‘ontwikkeling’ als kernwaarde zijn wij altijd in beweging. Dat is nodig om als bedrijf te blijven groeien en om onderwijsprofessionals en opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. DIT IS WIJS heeft de afgelopen jaren gezorgd voor meer continuïteit in het onderwijs en tegelijkertijd veel leerlingen en onderwijsprofessionals ondersteund in hun ontwikkeling. Daar zijn we ontzettend trots op!

De kracht van samen

Om een positieve impact te kunnen blijven maken op het onderwijs in Nederland, moeten we samenwerken. Door de verbinding op te zoeken en kennis en capaciteiten te bundelen, staan we allemaal sterker. Deze samenwerking biedt ontzettend veel mogelijkheden.

Wie is Bisbee Flexonderwijs?

Directeur Frank van Leeuwen: “Bisbee flexonderwijs bestaat bijna 20 jaar en is een ervaren intermediair in het onderwijs. Bisbee is marktleider op het gebied van volwasseneneducatie en het inburgeringsonderwijs (NT-2), Internationale Schakelklassen (ISK) en Toetsing en Examinering in het MBO. Hiernaast is Bisbee actief in de detachering in het VO en het MBO. Op drie kantoren, in ’s-Hertogenbosch, Rotterdam en Zwolle, werken 32 collega’s, 100 scholen en 350 actief werkende professionals samen aan het professionaliseren van het onderwijs in Nederland.”

Landelijke dekking en een groter netwerk

Bart Agerbeek, CEO van DIT IS WIJS, is erg enthousiast over de voordelen van het samengaan van twee sterke onderwijsorganisaties: “Met dit partnerschap kunnen wij meer kansen creëren in de krappe arbeidsmarkt, hebben we een groter bereik en kunnen wij onze opdrachtgevers en professionals beter faciliteren. Door onze netwerken te bundelen, hebben we straks in Nederland veel groter bereik! Daarnaast krijgen we er drie vestigingen bij; we zullen voortaan vanuit ’s-Hertogenbosch, Zwolle, Hilversum en Rotterdam opereren. Hiermee kunnen wij als enige onderwijsdienstverlener in Nederland een landelijke dekking bieden.”

Partnerschap voor ontwikkeling van het onderwijs

Frank Voskuil, oprichter van DIT IS WIJS, kijkt naast de groeimogelijkheden vooral naar de bedrijfscultuur van beide organisaties: “We hebben veel zorgvuldige en inspirerende gesprekken gevoerd. Hierin zijn we steeds verder overtuigd geraakt van de kracht van onze samenwerking. Onze missies sluiten goed aan, en onze bedrijfsculturen passen goed bij elkaar. Net als wij zet Bisbee de ontwikkeling van het onderwijs, de wensen van de school en de professional centraal. Het adagium van Bisbee, ‘oog voor jou!’, past perfect bij de kernwaarden van DIT IS WIJS: positief, samen, aandacht en ontwikkeling. Hoe Bisbee professionals ontwikkelt vanuit de Bisbee Academie, sluit daarnaast naadloos aan op onze filosofie achter onze cursussen, leerlijnen, Smartbreaks en opleidingen.”

Wat betekent dit partnerschap voor onderwijskrachten en scholen?

Dezelfde dienstverlening en het persoonlijke contact! Beide bedrijven blijven afzonderlijk opereren. De komende periode zullen wij de mogelijkheden van onze samenwerking verder onderzoeken en zullen de collega’s van DIT IS WIJS en Bisbee elkaar ontmoeten.

Frank van Leeuwen houdt de dagelijkse leiding van Bisbee. Gerald Pikkemaat zal de integratie tussen de twee bedrijven leiden. Bart Agerbeek blijft de algemeen directeur van DIT IS WIJS en zal ook de DIT IS WIJS GROEP aansturen.

Samen ontwikkelen?

Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden of heb je vragen? Neem contact met ons op via 010-8001010 of recruitment@ditiswijs.nl.