Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
16 april 2019 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS en NIVVO bundelen de krachten!

Vanaf vandaag bundelen DIT IS WIJS en NIVVO (Nederlands Instituut Voor Vervanging Onderwijs) de krachten. De beste eigenschappen van beide organisaties blijven behouden, zodat wij als totaalaanbieder een duidelijke meerwaarde bieden voor het onderwijs.

DIT IS WIJS biedt invaldocenten en activiteiten gericht op talentontwikkeling voor het primair- en voorgezet onderwijs. Dagelijks zorgen wij voor een snelle invulling van de vacatures op scholen, tijdelijk of voor langere termijn. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid waarmee wij scholen helpen hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 10 jaar onderwijsspecialist en dé partner van het Nederlandse onderwijs zijn.

NIVVO is gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en het mbo. Zij kenmerken zich door altijd kwaliteit te leveren, met de snelheid die de opdrachtgevers verwachten. Al meer dan 10 jaar zijn zij actief in het onderwijs, met hart voor de jongere. Persoonlijk contact met docenten en scholen staat voorop.

“Door deze samenwerking verbreden en versterken wij onze dienstverlening voor het onderwijs. Naast primair onderwijs kunnen wij nu ook voorgezet onderwijs en mbo voorzien van kwalitatief sterke invaldocenten en activiteiten op gebied van talentontwikkeling.” aldus directeur Frank Voskuil (DIT IS WIJS). “Wij trekken docenten aan in de flexmarkt, vanaf nu zowel in primair- als in voortgezet onderwijs en mbo. Ook richten wij ons op docenten die zich niet willen binden aan een school. Zo spreken wij de onbenutte capaciteit in de markt aan en helpen wij scholen openstaande plekken in te vullen.”

De kwaliteit van onze docenten staat voorop. Alle docenten van DIT IS WIJS en NIVVO krijgen bij ons de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld coaching of het volgen van onze trainingen.

Door de samenwerking met NIVVO groeien wij als totaalaanbieder voor het onderwijs op gebied van personeelsdiensten en talentontwikkeling. Door de kennis van het onderwijs, lesstof en concepten te bundelen zijn wij nu in staat scholen in primair onderwijs, voorgezet onderwijs én mbo te ontzorgen. Samen werken wij aan een wijze toekomst!