Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
27 juni 2019 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS en ParnasSys sluiten handen in één!

DIT IS WIJS en ParnasSys sluiten handen in één!

Wij zijn ontzettend blij dat ParnasSys en Topicus ook vertrouwen hebben in onze dienstverlening! Vanaf vandaag neemt ParnasSys ons online betalingssysteem Schoolkassa over. DIT IS WIJS heeft bijgedragen aan de opbouw van het platform en draagt dit nu over aan ParnasSys. Per 1 september 2019 wordt het voor basisscholen, die gebruik maken van ParnasSys, eenvoudiger om betalingen bij te houden.

Het ontstaan van SchoolKassa

DIT IS WIJS ontzorgt in het onderwijs. Dat doen wij voor onderwijsprofessionals, maar wij richten ons ook op het ontzorgen van scholen. Diverse scholen hebben bij ons het vraagstuk neergelegd om mee te denken in een oplossing voor het innen en ophalen van oudergelden, overblijfgelden of andere bijdragen. Om hierop in te spelen ontwikkelde DIT IS WIJS het betalingsplatform SchoolKassa, waarin betalingen online worden bijgehouden en er automatisch betalingsherinneringen worden verstuurd. Dit bespaart veel administratieve lasten én zorgt voor een hogere betalingsratio van de ouders.

Vanaf heden behoort SchoolKassa tot de ParnasSys-familie. ParnasSys is het meest gebruikte leerlingen volg- en administratiesysteem en is een product van Topicus. Met het toevoegen van SchoolKassa aan de ParnasSys-familie wordt er een volgende stap gezet binnen ParnasSys. DIT IS WIJS wenst ParnasSys veel succes toe met het ontzorgen van scholen en ouders!

Ben jij benieuwd wat SchoolKassa voor jou kan betekenen? Kijk snel op www.schoolkassa.com