Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
25 september 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Arjen de Kock

Vandaag hebben we het genoegen je kennis te laten maken met Arjen de Kock, de CFO van DIT IS WIJS en Bisbee. Met een scherpe focus op Finance en ICT is Arjen een drijvende kracht achter de schermen, die de organisatie helpt om elke dag efficiënter en innovatiever te worden. Nieuwsgierig naar hoe hij zijn dag start of wat hem motiveert in zijn veelzijdige rol? Duik met ons mee in dit interview en krijg inzicht in zijn passies en de routines!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Ik sta graag vroeg op, dan begin ik altijd met een kopje koffie en daarna wat rekoefeningen. Vervolgens doe ik thuis wat oefeningen of ga ik naar de sportschool, hierbij luister ik verschillende podcast. Daarna douchen en op naar kantoor!”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn dag is geslaagd als er een aantal stappen dichter naar het doel zijn gemaakt. Deze voortgang kan van dag tot dag sterk verschillen, gezien de wisselende uitdagingen en situaties die we tegenkomen. Het gaat niet alleen over het bereiken van een doel; het is ook over de reis erheen en het plezier dat we onderweg beleven. Een positieve en plezierige benadering kan echt het verschil maken in hoe succesvol we uiteindelijk zijn in het behalen van onze doelen.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het leukst vind ik het gezamenlijke aspect van het bouwen aan DIW. Om samen met mijn collega’s te werken aan het verbeteren en groeien van ons project, en om elke dag te zien hoe we steeds een beetje beter worden.”

 

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Voor mij is lezen een geweldige manier om te ontspannen. Daarnaast ga ik wel eens een rondje lopen in het park, dit is ook echt een manier van ontspannen. En natuurlijk, het bespreken van de dag met mijn kinderen of mijn vriendin is een ideale manier om tot rust te komen.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Het werken bij DIT IS WIJS zit vol kansen en uitdagingen. Elke dag brengt nieuwe mogelijkheden om te leren en te groeien, maar ook nieuwe problemen om op te lossen en hindernissen om te overwinnen. Het is deze mix van kansen en uitdagingen die mijn werk zo spannend en vervullend maakt.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik neem elke dag dezelfde lunch mee: kwark met fruit en nootjes. Het is gezond, voedzaam, en ik vind het heerlijk. Het geeft me de energie die ik nodig heb om mijn dag goed door te komen!”

Heb jij een motto?

“Altijd een stapje vooruit! Veel kleine stapjes is ook ver.” Dit motto herinnert me eraan om elke dag vooruitgang te boeken, hoe klein ook. Het gaat om constante groei en leren, zowel persoonlijk als professioneel.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Natuurkunde! Het leerde me kritisch denken en problemen op een gestructureerde en logische manier oplossen. Het was de combinatie van theorie en praktische toepassing die natuurkunde zo boeiend maakte.”

 

 

Het is duidelijk dat Arjen zijn passie voor Finance en ICT, gecombineerd met zijn dagelijkse routines en motto’s, hem in staat stellen om elke dag weer impactvolle bijdragen te leveren aan de organisatie. Arjens inzet en toewijding dragen bij aan het continue streven naar innovatie en verbetering binnen het bedrijf. Meer te weten komen over Arjen? Sla dan de volgende video’s zeker niet over!