Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
11 december 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Celina van Baren

Vandaag stellen we je graag voor aan Celina van Baren onze toegewijde planner en recruiter bij DIT IS WIJS. Benieuwd naar haar ochtendroutine of wat haar favoriete schoolvak was? Lees dan snel verder!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Ik start om 07:00 uur als planner in de van Nelle fabriek. Ik neem dan de telefoon op voor de interne en externe kandidaten die zich ziek of beter willen melden. Ik open tegelijkertijd mijn mail om te kijken of er aanvragen van scholen zijn binnengekomen. Na half 8 wordt het al wat rustiger en start ik mijn werkzaamheden als recruiter.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Een geslaagde dag voor mij is wanneer ik al mijn taken naar tevredenheid heb kunnen afronden. Het geeft me voldoening als ik zie dat ik de juiste match heb kunnen maken tussen een kandidaat en een school.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het leukst aan mijn werk vind ik het kunnen maken van de perfecte match tussen een professional en een school.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na een lange werkdag kom ik meestal tot rust door even op de bank te zitten en te genieten van een leuke serie. Het is mijn manier van ontspanning en ik kan mijn gedachten even verzetten.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Nu het lerarentekort zo groot is merk je dat DIT IS WIJS een belangrijke schakel is in het onderwijs. Je ziet de waardering van de scholen en de professionals en dat maakt DIT IS WIJS groots.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Mijn lunchgewoontes variëren. Soms neem ik mijn eigen lunch mee, terwijl ik op andere dagen liever iets haal.”

Heb jij een motto?

“Een motto dat ik graag naleef, is “Altijd blijven doen wat je leuk vindt.” Het is voor mij belangrijk om gepassioneerd te blijven in wat ik doe.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Tijdens mijn schooltijd was economie altijd het vak waarin ik het meest geïnteresseerd was. Ik vond het fascinerend om te leren over financiën en hoe de economie werkt. Het was voor mij een van de meest boeiende vakken.”

 

Dankjewel Celina voor je mooie woorden! We zijn dankbaar voor haar toewijding bij het vinden van de perfecte matches tussen professionals en scholen en kijken uit naar nog veel meer succesvolle samenwerkingen in de toekomst.