Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
13 december 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Elise Spee

Maak kennis met Elise, onze betrokken adviseur leerlijnen bij DIT IS WIJS. Haar ochtendroutine is misschien kort, maar haar dagen zijn gevuld met afwisseling en betekenis. Wil je meer weten over hoe Elise haar dagen doorbrengt? Lees dan snel verder!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Ik ben absoluut geen ochtendmens en heb daarom ook maar een korte ochtendroutine (of eigenlijk geen haha). Nadat ik een aantal keer op de snoozeknop van mijn wekker heb gedrukt ga ik uit bed om mezelf klaar te maken voor de dag. Soms, als ik tijd heb, drink ik nog een kop koffie en lees ik online de krant. Ontbijten doe ik eigenlijk pas later op de dag, op kantoor. Gelukkig woon ik dichtbij kantoor, waardoor ik niet zoveel reistijd heb.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn dag is geslaagd als ik veel dingen van mijn to-do lijstje heb kunnen afvinken en als ik weer wat mensen blij heb kunnen maken. Soms is dat door een (nieuwe) opdracht voor ze te vinden, door een probleem voor ze op te lossen of soms ook gewoon door te luisteren. ”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“De dynamiek van elke dag. Ik heb niet één dag die hetzelfde is. De een dag loopt alles op rolletjes, de andere dag ben je brandjes aan het blussen. Uiteindelijk help je scholen en docenten aan een leuke invulling van hun schoolprogramma en is dat waar je het voor doet.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Ik kom het meest tot rust als ik een avondje thuis ben, lekker kan koken en daarna op de bank een goede serie kan kijken. Ook ben ik vaak in de Kuip te vinden voor een voetbalwedstrijd van Feyenoord, al is dat niet altijd ontspannend!”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werken bij DIT IS WIJS ontzettend leuk.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik probeer altijd mijn eigen lunch mee te nemen, meestal crackers of wraps. Soms vergeet ik deze mee te nemen van thuis, dus moet ik alsnog een broodje gaan halen.”

Heb jij een motto?

“Succes is not final, failure is not fatal. It’s the courage to continue that counts”.

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Op de middelbare school vond ik eigenlijk alle vakken leuk, behalve Frans. Dat heb ik zo snel mogelijk laten vallen. Op mijn HBO opleiding vond ik vooral de vakken Marketing Psychologie en Bedrijfskunde heel interessant.”

 

 

Met Elise in ons team wordt elke dag bij DIT IS WIJS een nieuw avontuur. Haar toewijding aan het onderwijs en haar talent om te luisteren en problemen op te lossen maken haar een waardevolle kracht. We zijn dankbaar voor haar dynamische inzet. Bedankt, Elise, voor je passie en toewijding!