Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
20 september 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Liesbeth Tijms

Vandaag willen we je graag voorstellen aan onze collega Liesbeth Tijms. Liesbeth is één van onze enthousiaste adviseurs binnen het primair onderwijs. Benieuwd naar hoe Liesbeth haar dag begint en wat haar drijft in haar werk? Lees vooral verder voor een kijkje in de dagelijkse bezigheden van Liesbeth!

Wat is jouw ochtendroutine?

Het liefste sta ik vroeg op zodat ik lekker de eerste ben die wakker is. ‘ S ochtends een lekkere frisse douche, daarna make-up en de vraag wat doe ik aan vandaag? Meestal heb ik dat al klaarliggen. Dan een heerlijke kop koffie voor mij en mijn man. Tijdens de koffie nemen mijn man en ik altijd even rustig de dag door. Ik ontbijt eigenlijk altijd en vaak schuiven de kinderen ook gezellig aan. Ik ben echt een ochtendmens dus als ik vrij ben dan ga ik het liefst sporten en daarna verse spullen halen om met het gezin lekker te kunnen ontbijten.”

Wanneer is je dag geslaagd?

Een geslaagde dag voor mij is wanneer ik een succesvolle plaatsing heb gerealiseerd en een heerlijke maaltijd op tafel heb gezet. Of het nu gaat om mijn werkprestaties, fijne gesprekken met mijn gezin of vrienden, of simpelweg genieten van lekker eten, dat zijn voor mij de ingrediënten voor de perfecte dag.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is de kans om elke unieke persoon te leren kennen en de juiste opdracht voor hen te vinden. Het is fascinerend om te ontdekken hoe mensen in elkaar zitten en hoe we hen het beste kunnen ondersteunen.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na een dag werken bij DIT IS WIJS, zoek ik ontspanning in verschillende activiteiten. Ik hou van koken, sporten en maak graag rustgevende wandelingen langs het strand of door de duinen. Natuurlijk doet een film op Netflix ook altijd wonderen.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Bij DIT IS WIJS is geen dag hetzelfde, en dat is iets wat ik echt waardeer. De variatie in mijn werk houdt me scherp en gemotiveerd.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Als het gaat om lunch, probeer ik meestal mijn eigen maaltijd mee te nemen, omdat ik graag gezond eet. Maar af en toe iets buiten de deur halen, vind ik ook zeker een fijne afwisseling.”

Heb jij een motto?

“Een motto dat ik in het leven hanteer, is: “Neem het leven vooral niet al te serieus, het is zoals het is. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Tijdens mijn schooltijd was Economie altijd het vak waar ik het meest van genoot!”

 

Met dit interview hebben we een inkijkje gekregen in het dagelijkse leven van Liesbeth Tijms, onze Adviseur binnen het Primair Onderwijs bij DIT IS WIJS. Liesbeth werkt met veel enthousiasme bij DIT IS WIJS. Dankjewel Liesbeth voor je inspirerende verhaal!