Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
05 februari 2024 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Lindsey van Daalhoff

Vandaag stellen we je graag voor aan Lindsey van Daalhoff, onze toegewijde recruiter voor de kinderopvang! Benieuwd naar ochtendroutine of waar haar liefde voor muziek vandaan komt? Lees dan snel verder! 

Wat is jouw ochtendroutine?

“De wekker gaat al vroeg in ons huis. Ik geniet ervan om onze meisjes, van 3 en 6, mooi te maken voor school en de opvang. Daarna zorg ik dat ik zelf kantoorproof de deur uit ga en scheur ik in mijn DIT IS WIJS wagentje richting de Van Nelle Fabriek. Hier begin ik altijd uiteraard met een vrolijke goedemorgen naar mijn collega’s toe en een heerlijke warme chocolademelk. En dan ga ik lekker aan de slag!”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Als ik alles heb kunnen doen wat ik wilde doen, maar eigenlijk nog belangrijker: als ik een glimlach op de mond heb getoverd van bijvoorbeeld de professionals die voor onze afdeling werken of mijn collega’s.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het biedt afwisseling en ik kan al mijn kennis van inmiddels 14 jaar kinderopvang kwijt. Ik vind het ook heel leuk om mensen blij te maken met mijn kennis; zowel professionals als kinderopvangorganisaties.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Ik geniet van mijn mooie gezin waar ik ongelooflijk veel positieve energie van krijg en ik vind het ook heerlijk om samen met mijn vriend ’s avonds als de kinderen op bed liggen tijd door te brengen. Daarnaast ben ik zangeres van een band, speel ik piano en drum ik een beetje en haal ik dus heel veel positieve energie – en daarmee m’n rust – uit muziek. Na mijn zwangerschap wil ik bachata dansen weer oppakken en natuurlijk hou ik van tijd doorbrengen met familie en vrienden.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Positieve georganiseerde chaos, gezelligheid en allemaal een hart voor het onderwijs en de kinderopvang.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Mijn lieve vriend maakt altijd een heerlijke lunch voor mij klaar, dus elke dag is het weer een verrassing wat er in de vers houddoos zit. Zelfs collega’s zijn er regelmatig nieuwsgierig naar.”

Heb jij een motto?

“Ik heb niet perse een motto maar als ik er één zou moeten kiezen, zou het zijn: ‘Leef, leer, lach en heb lief’.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Muziek natuurlijk!”

 

Lindsey speelt een cruciale rol voor de kinderopvang en onze organisatie. We waarderen haar toegewijde inzet! Bedankt Lindsey voor je mooie woorden!