Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
27 december 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Mariette Kooij- Vrijenhoek

Vandaag stellen we je graag voor aan Mariette Kooij- Vrijenhoek onze trouwe adviseur binnen het onderwijs! Benieuwd naar haar ochtendroutine en wat haar dag geslaagd maakt? Lees snel verder voor een kijkje in haar leven!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Mijn ochtendroutine is meestal behoorlijk hectisch. Dit komt doordat ik twee jonge kinderen heb, van 1 en 3 jaar oud. De ochtend begint met het aankleden van zowel mezelf als de kinderen. Vervolgens ontbijten we met z’n drieën in onze ruime woonkeuken. Sinds mijn verhuizing in november geniet ik elke dag van de extra ruimte en de gezelligheid van onze grote woonkeuken.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Voor mij is een dag geslaagd als ik al mijn ’to-do’s’ heb kunnen afvinken, en het liefst als ik ook nog een starter of een ander leuk succes heb kunnen behalen.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Wat ik het leukst vind aan mijn werk is de afwisseling. Elke dag is anders, en ik geniet van de dynamiek, de fijne collega’s, en het contact met zowel scholen als professionals.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na een drukke werkdag kom ik tot rust wanneer mijn kinderen op bed liggen en mijn huis opgeruimd is. Ik ga graag naar buiten voor een wandeling in de natuur, of ik kijk ontspannen naar een goede serie op Netflix.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Wat werken bij DIT IS WIJS voor mij typeert, is de heerlijk Rotterdamse mentaliteit. Het zorgt voor een positieve en energieke werksfeer.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Of ik mijn lunch zelf meeneem of liever iets haal, hangt af van mijn dagelijkse stemming en behoefte.”

Heb jij een motto?

“Mijn levensmotto is eenvoudig maar heerlijk: “Geen dag zonder kaas.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Tijdens mijn schooltijd vond ik aardrijkskunde het leukst. De diversiteit van culturen, landen en natuurlijke verschijnselen in dit vakgebied kon ik echt waarderen.”

 

Bedankt, Mariette, voor het delen van je rituelen en meer over jezelf. We zijn blij je in ons team te hebben!