Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
31 januari 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Maxime Olthof- Mansoer

Vandaag stellen we Maxime aan je voor. Deze 30-jarige HR-medewerker is gek op structuur, een echte regeltante en schrijft de mooiste berichtjes op LinkedIn. Wil jij meer weten over Maxime? Wij stelden haar een aantal vragen. 

Wie ben je? En wat doe je?

Ik ben Maxime, 30 jaar oud, moeder van Jonah en HR-medewerkster bij DIT IS WIJS.

Wat is jouw ochtendroutine?

Ik sta om 06:30 op en fris mezelf dan op en kleed me aan. Daarna maak ik mijn zoontje Jonah van 8 maanden wakker en kleed ik hem aan. Dan gaan we met z’n tweetjes naar beneden om papa uit te zwaaien die gaat werken, eten en drinken we wat en daarna gaat Jonah naar de opvang en ga ik zelf door naar DIT IS WIJS.

Hoe kom je na werk tot rust?

Als de kleine man op bed ligt en het huis weer in leefbare staat is, kom ik tot rust met een serie op de bank of ga ik naar de sportschool.

Wat vind jij het leukst aan je werk?

Ik vind het leuk om van alles te regelen voor een anderen en krijg er energie van als alles bij- en op orde is.

Wanneer is je dag geslaagd?

Mijn dag is geslaagd als ik lekker veel taken heb kunnen afvinken en de inboxen weer leeg zijn.

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

Oef.. ik werk er nog niet zo heel erg lang, maar tot nu toe is elke dag echt heel gezellig. Er gebeurt altijd wel iets waardoor je halsoverkop je werk moet laten vallen en het op moet lossen. Ik houd ervan!

Je werkt nog niet zo lang bij DIW, maar wat is jouw mooiste moment hier geweest?

Het kerstontbijt is tot nu toe mijn favoriete moment geweest. We mochten allemaal in pyjama naar kantoor. Dat was echt top en het ontbijt was heel erg lekker.

Altijd je eigen lunch mee of altijd lunch halen? Wat is je favoriete lunch gerecht?

Ik neem het liefst mijn eigen lunch mee. Ik houd van crackers met Kip Samba of een lekkere home-made salade.

Wat is je motto? Privé of op werkgebied?

Ik heb denk ik niet echt een motto… Vroeger was mijn motto om iedere dag het beste uit mezelf te halen, maar op dagen dat dat niet ging was ik dan teleurgesteld dus daar ben ik vanaf gestapt.

Wat is je leukste herinnering aan je eigen schooltijd?

De bonte avond tijdens schoolkamp. Details laat ik maar even achterwegen hahaha.