Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
04 oktober 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Nathalie Kampen

Vandaag stellen we je graag voor aan Nathalie Kampen, onze toegewijde manager administratie. Benieuwd hoe Nathalie haar dag begint en wat haar drijft in deze veelzijdige functie? Lees verder en ontdek meer over haar passies en dagelijkse routines!

Wat is jouw ochtendroutine?

“In de vroege ochtend, nog voordat het huis ontwaakt, begint mijn dag met een kostbaar moment van rust. Terwijl de zon langzaam opkomt, zet ik een heerlijk kopje thee en nestel ik me in een knusse hoek om het laatste nieuws van de dag te lezen. Een kalme start voordat de hectiek begint.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn definitie van een geslaagde dag is eenvoudig maar krachtig: wanneer alles verloopt zoals gepland en er voldoende ruimte is voor gelach!”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Wat maakt mijn werk zo boeiend? Voor mij draait het allemaal om de variatie in mijn werkzaamheden en het sterke gevoel van teamverband dat ik met mijn collega’s deel. Het vermogen om samen te werken en elkaar te ondersteunen, vormt de kern van mijn dagelijkse werkplezier.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na een lange werkdag vind ik ontspanning in de eenvoudige momenten van het leven. Met mijn gezin maak ik graag lange wandelingen in de natuur, vaak vergezeld door onze trouwe viervoeter. Maar net zo goed kan ik ontspannen op een terras of thuis op de bank.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Voor mij draait het om de kernwaarden van betrouwbaarheid, betrokkenheid, loyaliteit en verantwoordelijkheid. Dit vormt de basis voor een hechte en ondersteunende werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om te groeien.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik breng mijn eigen lunch mee! Ik geniet van een gezellige gezamenlijke lunch met een collega, waarbij werk even plaatsmaakt voor ontspannen gesprekken.”

Heb jij een motto?

“Mijn motto in het leven is even eenvoudig: “Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden, leef in het nu en geniet!”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Terugkijkend op mijn schooltijd herinner ik me met genoegen mijn favoriete vakken: vreemde talen en economie. De docenten in deze vakken slaagden erin om ons mee te nemen in de lesstof en maakten leren zowel boeiend als lonend.”

 

Als Manager Administratie van DIT IS WIJS breng ik niet alleen variatie en toewijding naar mijn werk, maar ook een oprecht verlangen om te leren, te groeien en te genieten van elk moment in het leven. Dankjewel voor je inspirerende verhaal Nathalie!