Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
27 november 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Nathaly Schouten

Maak kennis met Nathaly Schouten, onze enthousiaste administratie medewerker. Nathaly is sinds 2015 al in dienst bij DIT IS WIJS binnen afdeling Finance en is daarbij verantwoordelijk voor de facturatie. Benieuwd naar hoe een typische dag eruitziet bij DIT IS WIJS? Lees snel verder en ontdek meer over Nathaly en haar dagelijkse ervaringen!

Wat is jouw ochtendroutine?

“’Mijn ochtendroutine begint met het dekken van de tafel en dan samen met mijn vriend ontbijten. Vervolgens mijn lunch klaarmaken, douchen en aankleden. Of ik nu naar kantoor ga of thuis aan mijn werkdag begin, ik ben een echt ochtendmens en sta direct ‘aan’ zodra ik wakker word.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn dag is geslaagd op het werk als ik mijn to-do lijst heb afgehandeld, en privé als ik mijn dierbaren heb zien lachen.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nooit saai.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na het werk neem ik bewust tijd voor mezelf door mijn telefoon op stil te zetten en te ontspannen met een powernap of meditatie. Daarna ben ik weer klaar voor de rest van de dag en avond.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Wat werken bij DIT IS WIJS echt kenmerkt, is het feit dat geen dag hetzelfde is. Deze dynamiek maakt het werk hier nooit saai en altijd boeiend. ”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Wat betreft de lunch, meestal neem ik mijn eigen lunch mee, maar af en toe trakteer ik mezelf op een heerlijk vers broodje uit het winkeltje in de Van Nelle fabriek, of we bestellen gezamenlijk een smakelijke lunch.”

Heb jij een motto?

“Een motto dat me inspireert in mijn dagelijks leven is: “Je kunt het wonder pas beleven als je in wonderen gelooft.” Deze woorden herinneren me eraan om open te staan voor de bijzondere en wonderbaarlijke momenten in het leven.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Tijdens mijn schooltijd was Economie mijn favoriete vak. In feite had ik gedurende een korte periode zelfs de ambitie om docent Economie te worden. Deze passie voor het vak heeft me gevormd en beïnvloed in mijn huidige carrière.”

 

DIT IS WIJS is een plek waar ik waarde hecht aan mijn werk, terwijl ik tegelijkertijd de mogelijkheid heb om te genieten van de kleine wonderen in het leven. Als je ooit de gelegenheid hebt om deel uit te maken van dit geweldige team, kan ik het alleen maar aanmoedigen. DIT IS WIJS is niet zomaar een werkplek. Dankjewel voor je inspirerende woorden Nathaly!