Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
28 augustus 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Nick Konings

Vandaag hebben we het genoegen om je kennis te laten maken met onze gedreven Marketing Manager Nick Konings. Zijn inzet en passie komen tot uiting in zijn streven naar vooruitgang, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Benieuwd naar hoe onze gewaardeerde marketeer zijn dag begint en welke dingen hem energie geven? We hebben hem een aantal vragen gesteld, dus lees vooral verder voor een kijkje in de dagelijkse bezigheden van Nick!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Dit varieert een beetje. Het liefst ga ik voor het werk eerst fitnessen. Dit doe ik meestal drie keer in de week. In de ochtend is het altijd lekker rustig bij Basic Fit en het scheelt dat ik dan niet meer na een drukke werkdag hoeft te gaan. Het is altijd even wennen met de wekker om 06:30 uur, maar ik ben altijd weer blij als ik het heb afgevinkt. Na het fitnessen ga ik naar kantoor of breng tussendoor nog mijn zoontje naar school. Ontbijten doe ik dan altijd onderweg, zodat ik op kantoor gelijk kan starten. Ik start meestal rond 8:30 uur.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Soms kan dat in hele kleine dingen zitten. Het werk bestaat bij marketing uit het ondersteunen van je collega’s op allerlei gebieden en het maken van leuke content voor onze volgers. Er draaien altijd veel verschillende projecten tegelijk, waardoor je dag al geslaagd is als je grote stappen in een project maakt. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe brochures of een nieuwe site. Maar het kan ook geslaagd zijn als we een nieuwe contentrubriek hebben bedacht en die visueel helemaal leuk aansluit bij de strategie.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Ik ben een (Bob de) bouwer. Ik vind het leuk om een afdeling op te zetten, processen strak te trekken en een soepele ‘rijdende trein’ te creëren. Ik vind het daarbij leuk om zowel de strategie van een afdeling te bedenken als de daadwerkelijke invulling ervan. Dus ik denk graag na over de toekomst, maar ik stroop ook graag samen met mijn teamgenoten mijn mouwen op.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Naast fitness doe ik als ik niet geblesseerd ben ook aan voetbal en karate. Daarnaast vind ik het leuk om samen met mijn vriendin en zoontje erop uit te gaan. Het liefst zitten we elke dag op het strand. Ik ga ook graag naar festivals of gezellig uit eten en borrelen met vrienden.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Het werken bij DIT IS WIJS is uitdagend en gebeurt samen met leuke collega’s in een leuke informele sfeer. We staan open voor elkaars input en willen er met zijn allen elke dag weer een succes van maken.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik neem eigenlijk altijd mijn eigen brood mee. Heel saai 4 boterhammen met kipfilet… Maar soms laat ik mij verleiden tot een heerlijk broodje carpaccio of een broodje warme kip op vrijdag.”

Heb jij een motto?

“Een motto is zo jaren 90! Maar als ik kijk naar wat ik belangrijk vind, dan verzamel ik graag mensen, zowel zakelijk als privé, om mij heen die graag hard willen werken, kritisch kunnen zijn (maar altijd met respect) en het maximale uit hun leven willen halen.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Geschiedenis. Of het nou om het ontstaan van de wereld gaat, dinosaurussen of de veldslagen van Napoleon. Ik vind het allemaal interessant.”

 

Met dit interview krijgen we een inkijkje in het dagelijkse leven van onze marketing manager bij DIT IS WIJS. Hier werkt hij met enthousiasme aan het versterken van de zichtbaarheid en impact van het onderwijs door middel van doordachte content en strategische marketing.