Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
20 december 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Orlando Ruijgrok

Vandaag stellen we je graag voor aan Orlando, een van onze toegewijde matchers bij DIT IS WIJS. Laten we eens een kijkje nemen in zijn dagelijkse routine en ontdekken wat hem drijft!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Elke ochtend begint voor mij met de eeuwige strijd tussen snoozen en opstaan. Ik moet toegeven dat ik altijd iets te lang blijf liggen, waardoor ik mezelf in een kleine ochtendrush stort. Na een snelle douche spring ik de auto in om naar het werk te gaan. Onderweg geniet ik van mijn Spotify-afspeellijst en bel ik alvast enkele collega’s om de dag te beginnen.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Voor mij is een dag succesvol als ik waardevolle gesprekken heb gevoerd met scholen, mensen heb weten te overtuigen om bij DIT IS WIJS op gesprek te komen, en natuurlijk als er gelachen is met collega’s. Voor mij draait het allemaal om menselijk contact en positieve interacties.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Wat ik het leukst vind aan mijn werk, is het contact met scholen en het gezamenlijk zoeken naar oplossingen. Ik geniet er ook van om de juiste werkplekken te vinden voor de professionals en de waardering van hen te ontvangen.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na een drukke werkdag vind ik ontspanning in twee uitersten: padellen en gamen op mijn PlayStation 5.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Bij DIT IS WIJS is geen dag hetzelfde. Het werk vergt veel flexibiliteit, maar dat maakt het juist uitdagend en houdt me gemotiveerd en scherp. Voor mij is er nooit sprake van een dagelijkse sleur.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Mijn lunchgewoonten variëren. Meestal neem ik een fles drinkontbijt en eierkoeken mee, maar soms kan ik mezelf ook verleiden tot een vlamtosti.”

Heb jij een motto?

“Mijn levensmotto is simpel maar krachtig: er bij zijn is mee maken.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Tijdens mijn schooltijd was gym mijn favoriete vak, aangezien ik dol ben op sporten. Maar als het om vak inhoud ging, was ik altijd geïnteresseerd in economie en genoot ik vooral van de salesvakken tijdens mijn hbo-opleiding.”

 

Dankjewel Orlando voor het delen van jouw inzichten en dagelijkse routine als matcher bij DIT IS WIJS. Jouw verhaal geeft ons een kijkje in het dynamische en uitdagende werk dat je doet. We waarderen zijn tijd en openheid in het delen van zijn ervaringen. Als je meer wilt weten of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Bedankt, Orlando!