Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
16 november 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Roos Disselkoen

Maak kennis met Roos Disselkoen, onze enthousiaste marketing stagiaire! Roos studeert momenteel Creative Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Benieuwd naar hoe een typische dag eruitziet voor een stagiair bij DIT IS WIJS? Lees snel verder en ontdek meer over Roos en haar dagelijkse ervaringen!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Ik woon dichtbij kantoor dus ik kom elke ochtend lekker op de fiets naar stage. Ik sta rond half acht op zodat ik niet hoef te haasten, daar heb ik namelijk een hekel aan. Zo kan ik lekker op mijn gemakje m’n dingetjes doen en stap ik met een goed gevoel de deur uit, klaar voor de dag!”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Ik ben als stagiaire bij DIT IS WIJS om iets te leren maar daarnaast wil ik ook graag iets bijdragen. Door samen te werken in een team en collega’s te ondersteunen bij hun werkzaamheden heb ik een mooie combinatie hiervan en zeker een geslaagde dag.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het leukste aan stage lopen bij DIT IS WIJS vind ik hoe ik aan de ene kant overal mee mag kijken en heel goed begeleid wordt. Aan de andere kant vind ik het juist heel leuk dat ik lekker mijn eigen taken krijg en zelf de verantwoordelijkheid heb voor verschillende opdrachten. Kortom vind ik leren over marketing gewoon heel leuk.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Ik vind het leuk om gezellig te koken en te eten met mijn huisgenootjes als ik thuis ben. Daarnaast vind ik het lekker om ’s avonds nog even te sporten. Maar ik vind het ook heerlijk om gewoon op de bank series te kijken!”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Ik loop nog maar sinds eind augustus stage bij DIT IS WIJS maar ik ben echt super leuk ontvangen door iedereen hier. Daarom denk ik dat werken bij DIT IS WIJS getypeerd wordt door het team en hoe graag iedereen samen iets wil betekenen voor het onderwijs.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Verschilt heel erg. Maandag haal ik meestal wel iets uit het winkeltje omdat ik zondag pas naar Rotterdam kom vanuit Zeeland en ik dan nog geen boodschappen in huis heb! De rest van de week heb ik vaak wel iets mee van thuis.”

Heb jij een motto?

“Ik heb geen mooie quote waar ik bij zweer helaas. Ik probeer de laatste tijd wel gewoon dingen te doen in plaats van uitstellen of uit de weg gaan. Dingen zijn alleen ongemakkelijk of spannend als jij het ongemakkelijk of spannend maakt. Achteraf valt alles altijd mee!”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Ik zit natuurlijk nog steeds op school! Daar vind ik vakken waarbij ik concept ideeën en verhalen voor campagnes op basis van onderzoek mag bedenken heel leuk. Op de middelbare school was ik erg fan van geschiedenis, maar dat kwam denk ik door de leuke docent die ik had!”

 

Als Marketing Stagiaire bij DIT IS WIJS, brengt Roos niet alleen haar frisse perspectief en leergierigheid, maar draagt ze ook actief bij aan ons team. Haar toewijding en bereidheid om te leren maken haar een waardevolle aanwinst voor ons bedrijf. Bedankt voor het delen van jouw verhaal, Roos!