Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
06 september 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Sanne Versendaal

Vandaag hebben we het genoegen om je kennis te laten maken met onze gedreven Talenten coach Sanne Versendaal. Haar inzet en passie komen tot uiting in haar streven naar ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Benieuwd naar hoe onze gewaardeerde coach haar dag begint en welke dingen haar energie geven? We hebben Sanne een aantal vragen gesteld, dus lees vooral verder voor een kijkje in haar dagelijkse bezigheden!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Dat ligt er een beetje aan of het een werkdag is of weekend. Op een werkdag is mijn ochtendroutine niet heel bijzonder. Ik sta vaak om 7:00 uur op en maak mij klaar voor de dag. Ik zorg er wel altijd voor dat alles al klaarligt de avond van tevoren. Ik ben niet zo’n ochtendmens en vind het niet prettig als ik in de ochtend nog alles moet doen (kleding uitzoeken, brood klaarmaken, etc.).

Verder zorg ik er altijd voor dat ik heb ontbeten voordat ik de deur uit ga. Ontbijt vind ik de belangrijkste maaltijd van de dag.

In het weekend ziet het er heel anders uit. Ik slaap dan lekker uit en in de ochtend bak ik broodjes en croissantjes af. Aangezien de ochtenden door de weeks heel snel gaan, zorgen mijn vriend en ik ervoor dat we in het weekend even goed de tijd nemen om samen te ontbijten.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn dag is geslaagd wanneer ik alles van mijn to-do lijst heb kunnen afwerken. Niets geeft mij een beter gevoel dan een vinkje zetten voor een afgeronde taak.”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik anderen kan helpen om verder te komen in hun ontwikkeling binnen het onderwijs. Ik vind het leuk om een luisterend oor te bieden en samen nieuwe doelstellingen op te stellen. Niets is zo fijn als zien dat iemand aan de eindstreep zijn of haar doelen heeft bereikt!”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Ik vind het heel fijn om te wandelen. Nadat ik thuiskom van werk en heb gegeten, ga ik altijd even wandelen met mijn vriend in de binnenstad van Dordrecht.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Dat zijn verschillende elementen, bijvoorbeeld dat geen dag hetzelfde is. Dit betekent dat elke dag nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengt, waardoor mijn werk nooit saai is.

Teamwork staat centraal. Samenwerken en elkaar ondersteunen is essentieel in ons team. Dit gevoel van saamhorigheid maakt mijn werk plezierig en productief. Tot slot de sfeer en gezelligheid. We koesteren een positieve en plezierige werkomgeving, wat bijdraagt aan een fijne sfeer op de werkvloer. Dit maakt het werken hier extra leuk.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Ik neem eigenlijk altijd mijn eigen lunch mee. Dat ben ik gewend vanuit het onderwijs. Ik stond voordat ik bij DIT IS WIJS ging werken voor de klas. Toen had ik in mijn pauzes geen tijd om lunch te halen. Wellicht gaat dit binnenkort veranderen, maar voor nu neem ik het eigenlijk altijd zelf mee.”

Heb jij een motto?

“Ik heb niet echt een motto. Wat ik wel belangrijk vind, is niet stil blijven staan. Pak alle kansen aan om jezelf te blijven ontwikkelen.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Op de middelbare school was wiskunde mijn favoriete vak. Geen gekke uitzonderingen maar rechttoe rechtaan. Het antwoord is goed of fout. Daarom was rekenen ook mijn favoriete vak om te geven in de klas!”

 

Met dit interview krijgen we een inkijkje in het dagelijkse leven van onze getalenteerde talenten coach. Sanne werkt met veel enthousiasme aan de ontwikkeling binnen het onderwijs. Dankjewel Sanne voor je inspirerende verhaal!