Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
10 augustus 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS stelt zich voor: Yannick Dijk

Vandaag hebben we het genoegen om je kennis te laten maken met Yannick, een bevlogen Recruiter van 30 jaar oud. Yannick heeft een passie voor het werven van professionals binnen het onderwijs, met een specifieke focus op leerlijnen en talenten. Benieuwd naar wie Yannick is en hoe zijn dagelijkse routine eruitziet? Lees dan snel verder, want we hebben hem een aantal vragen gesteld!

Wat is jouw ochtendroutine?

“Mijn dag begint meestal tussen 8 en 9 uur, waarbij ik mijn mailbox doorloop en nieuwe sollicitanten oppak. Daarna ga ik actief op zoek naar geschikte professionals via LinkedIn.”

Wanneer is je dag geslaagd?

“Mijn dag is pas echt geslaagd als ik leuke gesprekken heb kunnen voeren. Een voldaan gevoel heb en natuurlijk wanneer ik mijn dochter weer zie!”

Wat vind jij het leukst aan je werk?

“Wat ik het leukst vind aan mijn werk bij DIT IS WIJS is het contact met mijn collega’s en het spreken met professionals binnen het onderwijs. Het voelt als een hechte gemeenschap waarin ik me thuis voel.”

Hoe kom jij na werk tot rust?

“Na een productieve werkdag vind ik het belangrijk om tot rust te komen. Een van mijn passies is het geven van voetbaltraining bij Feyenoord, wat ik al 5 jaar met veel plezier doe. Dit is een geweldige uitlaatklep voor mijn energie. Als ik niet op het voetbalveld sta, geniet ik graag van quality time met mijn gezin. Samen iets leuks doen, zoals samen uit eten gaan, een ontspannen wandeling maken, of gewoon thuis tijd doorbrengen.”

Wat typeert werken bij DIT IS WIJS?

“Werken bij DIT IS WIJS typeert zich door de samenhorigheid en de diversiteit in elke dag. Geen enkele dag is hetzelfde en we hebben een open cultuur waarin iedereen zijn bijdrage kan leveren.”

Neem jij altijd je eigen lunch mee of haal je het liever?

“Als het gaat om lunch, ben ik een mix van beiden – ik neem soms mijn eigen lunch mee en soms haal ik iets onderweg. Wat betreft mijn favoriete lunchgerecht, dan kies ik graag voor een simpele boterham met kipfilet.”

Heb jij een motto?

“Mijn motto in het leven, zowel privé als op het werk, is ‘Zwart of wit, geen grijs’. Ik geloof dat duidelijkheid en standvastigheid belangrijk zijn.”

Wat was het leukste vak tijdens jouw schooltijd?

“Toen ik op school zat, was Maatschappijleer mijn favoriete vak. Ik vond het interessant om te leren over politiek en cultuurverschillen, ik vind het belangrijk om goed mee te krijgen hoe culturen werken en hoe de huidige maatschappij in elkaar steekt. Ik heb er tot de dag van vandaag ontzettend veel aan gehad!”

 

Met Yannick’s inspirerende verhaal krijgen we een kijkje in zijn dagelijkse leven als Recruiter bij DIT IS WIJS, waar hij met enthousiasme werkt aan het versterken van het onderwijs door getalenteerde professionals aan te trekken.