Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
03 juni 2020 | 3 minuten leestijd

Ashna: Haar verhaal als onderwijsassistent bij DIT IS WIJS

Ik werk al langer dan een jaar voor DIT IS WIJS als onderwijsassistent. Het herintrederstraject en de vele trainingen hebben mij heel goed op weg geholpen.  Super goed geregeld. DIT IS WIJS speelt echt in op de behoeften van mensen in de praktijk.

Toen ik hoorde dat ik via DIT IS WIJS de pabo kan volgen, heb ik die kans direct gegrepen. Ik kan werken en studeren combineren en word bijgestaan door de coaches van DIT IS WIJS. De opleiding wordt zelfs door DIT IS WIJS betaald en mijn werk- en stageplek is ook geregeld. Tot slot ben ik verzekerd van een baan!

Ik vind het heel fijn dat ik goed op de hoogte worden gehouden van zaken die te maken hebben met de opleiding. Daarnaast vind ik de begeleiding in de praktijk echt top! Het zijn echt aardige, behulpzame mensen die tijd en aandacht hebben  voor de student. Daarnaast heb ik extra trainingen mogen volgen, zodat ik meer tools in mijn rugzak had om mee aan de slag te gaan in de praktijk. Ik weet dat ik op ze kan rekenen. Dat is een heel goed gevoel en een extra stimulans om mij 100% in te zetten.

Juf Ashna

Wil jij meer informatie om opgeleid te worden tot leerkracht in het basisonderwijs? Hier vind je meer informatie.

Meer informatie?

Redactie DIT IS WIJS

Ik help je graag op weg!
Neem contact op met mij.