Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
Juf, wij zoeken jouw passie

Juf op een basisschool: het leukste beroep in het onderwijs

Jouw rol als juf heeft een blijvende invloed op jouw leerlingen. Bij DIT IS WIJS waarderen we je creativiteit en toewijding in het basisonderwijs.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leid met liefde

Juffen vormen de kern van ons basisonderwijs. Jouw toewijding en zorgzaamheid helpen leerlingen om te bloeien. DIT IS WIJS biedt een omgeving die jouw groei evenveel waardeert als die van de leerlingen. Op onze basisscholen zijn jouw unieke talenten welkom!

Verrijk levens
Ben je een betrokken en enthousiaste juf en op zoek naar een basisschool die bij jou past? Neem contact met ons op en wordt onderdeel van DIT IS WIJS.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basis onderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw droombaan er nog niet bij, klik dan hier voor het volledig overzicht.

Leerkracht basisonderwijs

Groepsleerkracht

Parttime
Schiedam, Zuid-Holland

Schiedam zoekt de groepsleerkracht die elk kind ziet stralen.

Leerkracht basisonderwijs

Invalleerkracht

Parttime
Almere, Flevoland

Studeer jij aan de pabo, ben je gepensioneerd of werk je parttime in het onderwijs? En wil jij voorkomen dat een klas wo...

Leerkracht basisonderwijs

Groepsleerkracht

Parttime
Berkel En Rodenrijs, Zuid-Holland

Word jij het nieuwe gezicht van vooruitstrevend onderwijs in Berkel en Rodenrijs?

Leerkracht basisonderwijs

Invalleerkracht

Fulltime
Lisse, Zuid-Holland

Inval Leerkracht basisonderwijs/speciaal onderwijs

Groepsleerkracht

Invalleerkracht

Parttime
Rotterdam, Zuid-Holland

Wil jij een bijdrage leveren aan het oplossen van het lerarentekort? En tegelijk je week flexibel inrichten? Dan zijn wi...

Student

Opleiding tot leerkracht (verkorte deeltijd)

Parttime
Barendrecht, Zuid-Holland

Ontdek een nieuwe onderwijs carrière bij PCPO Barendrecht! Wij bieden een unieke kans voor omscholing tot basisschoolle...

Student

Opleiding tot leerkracht Speciaal Onderwijs

Parttime
Zeist, Utrecht

Stap in de wereld van onderwijs bij een Speciaal Onderwijs – cluster 4 school van Verderwijs! Grijp deze bijzondere ka...

Student

Opleiding tot leerkracht basisonderwijs

Parttime
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Zet de stap naar een enthousiaste onderwijs carrière bij PCPO Capelle-Krimpen! Profiteer van deze bijzondere mogelijkhe...

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Bij DIT WIJS zijn we er voor jou. Wil je flexibel werken op meerdere scholen tegelijk? Wil je jouw gezin combineren met een uitdagende baan? Wij gaan op zoek naar de perfecte basisschool.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS is een landelijke organisatie die contact heeft met scholen in elke provincie. Staat jouw vacature er niet bij? Neem alsnog contact met ons op. Wij kunnen jouw talenten altijd gebruiken.

Dagelijkse ondersteuning

Bij DIT IS WIJS gaan we verder dan alleen bemiddelen. We zijn dan ook geen uitzend- of detacheringsbureau, maar een partner voor het onderwijs en in het bijzonder voor jou. Heb je vragen? Bel ons en we helpen je graag weer op weg.

Persoonlijke coach

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou helpt bij elke stap in je carrière. Zit je al jaren in het vak? Ook dan is jouw coach er voor jou om te sparren en ideeën uit te wisselen.

Gratis trainingen

Het hele jaar door geven wij gratis trainingen op onze locaties. Naast de live trainingen kun je ook allerlei handige video’s online bekijken. Zo blijf je altijd up-to-date.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als leerkracht onderbouw op een super leuke bassischool in Rotterdam. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de school. De sfeer is prettig en het contact met collega’s is erg fijn. De kinderen zijn een drukke boel, maar ze willen graag leren. Ik ben zeer tevreden over mijn contactpersonen bij DIT IS WIJS. Zowel Yannick als Mariette waren erg behulpzaam en boden een luisterend oor voor mijn wensen. Na het kennismakingsgesprek op de school ging het snel en kon ik een week later aan de slag.”

Denise Juf groep 3

Waarom kies je voor
DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als gymdocent op een hele leuke en ‘Lekker Fit’-basisschool in Utrecht. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contactpersoon van DIT IS WIJS: behulpzaam, aandacht, advies, tips en steun. Ik heb het erg naar mijn zin op de school. De sfeer en de collega’s, maar vooral de kinderen (hartstikke actief, dynamiek, heel gemotiveerd en enthousiast). Ik zal mijn best doen om binnen de school ook een bijdrage te kunnen leveren en daar blijven functioneren zo lang dat het kan.”

Murat Gymdocent
Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.