Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
dit-is-wijs
kinderdagverblijf bij DIT IS WIJS

Maak het verschil op een kinderdagverblijf

Ben je gepassioneerd over het werken met jonge kinderen en wil je bijdragen aan hun vroege ontwikkeling? Ontdek de mogelijkheden van het werken op een kinderdagverblijf bij DIT IS WIJS.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Home
 • Kinderdagverblijf

Werken op een kinderdagverblijf

Bij DIT IS WIJS geloven we in groei door ervaring. Wij vinden het belangrijk om jou te ondersteunen in je carrière binnen de kinderopvang. Met gratis trainingen, opleidingen en een persoonlijke coach ben jij in staat om je kennis uit te breiden terwijl je praktische ervaring opdoet. Of je nu nieuw bent in de sector of je carrière wilt verdiepen, wij hebben de mogelijkheden die bij jouw behoeften passen.

Werken op een kinderdagverblijf geeft voldoening
Bij DIT IS WIJS helpen we je om je carrièredoelen in de kinderopvang te bereiken. Neem de eerste stap naar een voldoening gevende baan in een kinderdagverblijf.

Array
(
  [0] => soort-onderwijs
  [1] => divisie
  [2] => functie
  [3] => contract
  [4] => uren
  [5] => opleidingsniveau
  [6] => stad
  [7] => provincie
)

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basisonderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw droombaan er nog niet bij, klik dan hier voor het volledig overzicht.

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Bij DIT WIJS zijn we er voor jou. Wil je flexibel werken op meerdere kinderopvangorganisaties tegelijk? Wil je jouw gezin combineren met een uitdagende baan? Wij gaan op zoek naar de perfecte BSO, TSO, NSO of kinderdagverblijf.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS is een landelijke organisatie die contact heeft met kinderopvangorganisaties in elke provincie. Staat jouw vacature er niet bij? Neem alsnog contact met ons op. Wij kunnen jouw talenten altijd gebruiken.

Dagelijkse ondersteuning

Bij DIT IS WIJS gaan we verder dan alleen bemiddelen. We zijn dan ook geen uitzend- of detacheringsbureau, maar een partner voor de kinderopvang en in het bijzonder voor jou. Heb je vragen? Bel ons en we helpen je graag weer op weg.

Persoonlijke coach

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou helpt bij elke stap in je carrière. Zit je al jaren in het vak? Ook dan is jouw coach er voor jou om te sparren en ideeën uit te wisselen.

Gratis trainingen

Het hele jaar door geven wij gratis trainingen op onze locaties. Naast de live trainingen kun je ook allerlei handige video’s online bekijken. Zo blijf je altijd up-to-date.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Ik werk nu een jaar via DIT IS WIJS bij een superleuke peuterspeelzaal in Rotterdam en het is een heel fijne ervaring tot nu toe. De steun en professionele ontwikkelingsmogelijkheden zijn uitstekend. Ik voel me echt gewaardeerd en kan mijn passie voor het verzorgen van kinderen dagelijks in de praktijk brengen.”

Shirley Pedagogisch medewerker

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Via DIT IS WIJS heb ik de perfecte plek gevonden bij een BSO in Utrecht om mijn pedagogische vaardigheden te ontwikkelen. De samenwerking met collega’s is erg gezellig en de interactie met de kinderen is elke dag weer anders en leuk. Deze organisatie biedt niet alleen een fijne werkplek, maar ook de kans om echt verschil te maken in de kinderopvang. Ik ben trots deel uit te maken van dit team!”

Yvonne Pedagogisch medewerker
Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.