Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Leraar worden
30 maart 2022 | 3 minuten leestijd

Meet the teacher: Nadine

Samen met al onze onderwijskrachten komen wij elke dag wat dichterbij het bereiken van onze missie, namelijk: er voor zorgen dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd. Hoog tijd om deze toppers in de spotlight te zetten en #meettheteacher te introduceren. In ‘meet the teacher’ stellen wij een van onze onderwijskrachten aan je voor. Nadine, student aan ons Talents Traject en leerkracht op een Rotterdamse basisschool, heeft de primeur! Lees je mee?

Waarom heb je voor het onderwijs gekozen?

Ik heb altijd veel vrijwilligerswerk gedaan en organiseerde kinder- en tienerkampen. Hier kreeg ik zoveel energie van dat ik er veel meer mee wilde doen. Dan is het onderwijs daar natuurlijk de perfecte plek voor.

Wat vind jij de leukste les om te geven?

Ik heb inmiddels veel lessen gegeven en vond het allemaal hartstikke leuk om te doen. Tot nu toe vind ik Engels en rekenen het leukst om te geven. Ik verbaas me er met de Engelse les soms over hoe ver de leerlingen al zijn. Met rekenen zie je het kwartje soms letterlijk vallen. Heel leuk om te zien.

Wat was doorslaggevend in je keuze voor DIT IS WIJS?

Bij DIT IS WIJS krijg je vanaf de eerste dag van je opleiding een salaris. Superfijn, want de vaste lasten moeten toch betaald worden.