Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
24 oktober 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS en Bisbee Flexonderwijs bundelen krachten in: Het Onderwijshuis

Gaaf nieuws voor het onderwijs: DIT IS WIJS en Bisbee Flexonderwijs samen onder één dak!

 

Met trots introduceren wij Het Onderwijshuis, waar DIT IS WIJS en Bisbee onder één dak samenkomen. Als partner van onderwijsinstellingen hebben we alles in huis om goed onderwijs te faciliteren, ontzorgen en ontwikkelen. Ons doel? Iedereen een kansrijke toekomst door goed onderwijs.

 

  1. Als werkgever werven, coachen en trainen wij de beste professionals in Nederland. Onze zelf opgeleide talenten dringen de tekorten terug in het onderwijs
  2.  Wij ontwikkelen onderwijsoplossingen op maat voor elke onderwijsvorm en ondersteunen onze professionals bij het ontdekken van de talenten van leerlingen.
  3. DIT IS WIJS en Bisbee blijven als unieke labels zelfstandig opereren, met hun eigen bedrijfsnamen, mensen, focusgebieden en expertise.
  4. Het Onderwijshuis biedt een familiaire thuisbasis, waar medewerkers dezelfde normen en waarden delen. Onze gezamenlijke kernwaarden – positief, oog voor jou, samen en ontwikkeling – vormen de rode draad van ons werk.

 

Om ons samengaan te vieren, lanceren we vandaag ook onze gloednieuwe site. Neem een kijkje op www.onderwijshuis.com en zie hoe Bisbee en DIT IS WIJS elkaar mooi aanvullen.