Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
bijbaan-in-het-onderwijs
Opleiding tot juf bij DIT IS WIJS

Word basisschooljuf: begin je opleiding bij DIT IS WIJS

Heb je een passie voor onderwijs en droom je van het worden van een basisschooljuf? DIT IS WIJS biedt opleidingen op maat die passen bij jouw carrièredoelen, inclusief verkorte PABO-opleidingen.

Opleiding tot juf in het lager onderwijs: jouw reis begint hier

Verlang je naar een carrière waarin je een positieve invloed kunt hebben op kinderen? Onze opleiding voor leerkrachten in het lager onderwijs kan je helpen om die droom te realiseren. Bij DIT IS WIJS bieden we flexibele en diepgaande opleidingsmogelijkheden, ontworpen om jouw passie voor leren te cultiveren en je voor te bereiden op het beïnvloeden van jonge levens. We bieden ook verkorte PABO-opleidingen voor degenen die hun onderwijsreis willen versnellen.

Begin vandaag met je stap om onderwijzer te worden op een basisschool
Ben je klaar om de volgende stap te zetten en onderwijzer te worden op de basisschool? Met de opleidingen van DIT IS WIJS kun je vandaag nog beginnen met jouw reis.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basisonderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw gewenste regio er niet bij, maar wil je wel graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Laat dan hier je gegevens achter.

Leerkracht basisonderwijs

Sociaal pedagoog

Parttime
Rotterdam, Zuid-Holland

Wil jij als sociaal pedagoog een cruciale rol spelen binnen het onderwijs door het bieden van individuele begeleiding aa...

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht groep 7/8

Parttime
Ankeveen, Noord-Holland

Wil jij van onschatbare waarde zijn voor de kinderen op deze knusse school?

Leerkracht basisonderwijs

Groepsleerkracht

Parttime
Den Haag, Zuid-Holland

Inspirerende leerkracht gezocht voor een leuke school in Den Haag.

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Bij DIT WIJS zijn we er voor jou. Wil je flexibel werken op meerdere scholen tegelijk? Wil je jouw gezin combineren met een uitdagende baan? Wij gaan op zoek naar de perfecte basisschool.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS is een landelijke organisatie die contact heeft met scholen in elke provincie. Staat jouw vacature er niet bij? Neem alsnog contact met ons op. Wij kunnen jouw talenten altijd gebruiken.

Dagelijkse ondersteuning

Bij DIT IS WIJS gaan we verder dan alleen bemiddelen. We zijn dan ook geen uitzend- of detacheringsbureau, maar een partner voor het onderwijs en in het bijzonder voor jou. Heb je vragen? Bel ons en we helpen je graag weer op weg.

Persoonlijke coach

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou helpt bij elke stap in je carrière. Zit je al jaren in het vak? Ook dan is jouw coach er voor jou om te sparren en ideeën uit te wisselen.

Gratis trainingen

Het hele jaar door geven wij gratis trainingen op onze locaties. Naast de live trainingen kun je ook allerlei handige video’s online bekijken. Zo blijf je altijd up-to-date.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Ben je overtuigd en wil je graag meer informatie?

Vul je gegevens in en dan bellen wij je terug!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.