Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Pedagogisch medewerker bij DIT IS WIJS

Ga samen met DIT IS WIJS op zoek naar jouw volgende stap binnen de kinderopvang

Wil je een cruciale rol spelen in de vroege ontwikkeling van kinderen? Ontdek hoe je als pedagogisch medewerker in de kinderopvang bij DIT IS WIJS het verschil kunt maken.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Home
  • Pedagogisch medewerker

Flexibel werken als pedagogisch medewerker

Op zoek naar flexibiliteit in je baan? Bij DIT IS WIJS begrijpen we dat iedereen andere behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele opties voor pedagogisch medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan, invalwerk of een vaste positie, wij hebben de juiste optie voor jou.

Pedagogisch medewerker: het verschil maken
Maak een blijvende impact op de levens van kinderen. Ga vandaag nog aan de slag als pedagogisch medewerker bij DIT IS WIJS en maak het verschil.

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basisonderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw droombaan er nog niet bij, klik dan hier voor het volledig overzicht.

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker

Parttime
Schiedam, Zuid-Holland

Ben jij een warm en toegewijd persoon die houdt van het werken met baby's? Wil jij een belangrijke rol spelen in hun eer...

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker

Parttime
Noordwijk, Zuid-Holland

Wil jij dolgraag een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van peuters op een peuterspeelzaal leveren? Heb jij je VVE al, o...

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker

Parttime
Leiden, Zuid-Holland

Ben jij gepassioneerd over de ontwikkeling van peuters en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan hun toekomst op ee...

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Bij DIT WIJS zijn we er voor jou. Wil je flexibel werken op meerdere kinderopvangorganisaties tegelijk? Wil je jouw gezin combineren met een uitdagende baan? Wij gaan op zoek naar de perfecte BSO, TSO, NSO of kinderdagverblijf.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS is een landelijke organisatie die contact heeft met kinderopvangorganisaties in elke provincie. Staat jouw vacature er niet bij? Neem alsnog contact met ons op. Wij kunnen jouw talenten altijd gebruiken.

Dagelijkse ondersteuning

Bij DIT IS WIJS gaan we verder dan alleen bemiddelen. We zijn dan ook geen uitzend- of detacheringsbureau, maar een partner voor de kinderopvang en in het bijzonder voor jou. Heb je vragen? Bel ons en we helpen je graag weer op weg.

Persoonlijke coach

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou helpt bij elke stap in je carrière. Zit je al jaren in het vak? Ook dan is jouw coach er voor jou om te sparren en ideeën uit te wisselen.

Gratis trainingen

Het hele jaar door geven wij gratis trainingen op onze locaties. Naast de live trainingen kun je ook allerlei handige video’s online bekijken. Zo blijf je altijd up-to-date.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Ik werk nu een jaar via DIT IS WIJS bij een superleuke peuterspeelzaal in Rotterdam en het is een heel fijne ervaring tot nu toe. De steun en professionele ontwikkelingsmogelijkheden zijn uitstekend. Ik voel me echt gewaardeerd en kan mijn passie voor het verzorgen van kinderen dagelijks in de praktijk brengen.”

Shirley Pedagogisch medewerker

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Via DIT IS WIJS heb ik de perfecte plek gevonden bij een BSO in Utrecht om mijn pedagogische vaardigheden te ontwikkelen. De samenwerking met collega’s is erg gezellig en de interactie met de kinderen is elke dag weer anders en leuk. Deze organisatie biedt niet alleen een fijne werkplek, maar ook de kans om echt verschil te maken in de kinderopvang. Ik ben trots deel uit te maken van dit team!”

Yvonne Pedagogisch medewerker
Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.