Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
10 augustus 2020 | 3 minuten leestijd

NIVVO wordt DIT IS WIJS

Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuw begin. Eerder dit jaar maakten we bekend dat de naam NIVVO geleidelijk zou veranderen in DIT IS WIJS. Zo konden besturen, scholen en onderwijskrachten alvast wennen aan het idee. Vanaf 1 september is de samensmelting een feit en verdwijnt de naam NIVVO. We gaan verder onder één naam. 

Krachten bundelen

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Onze missie is ervoor te zorgen dat er in de toekomst geen klas meer naar huis wordt gestuurd. En daarmee bedoelen we dan ook geen ènkele klas in het primair, speciaal, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. We hebben een sterke ambitie. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Omdat dit om een brede aanpak vraagt, is ervoor gekozen om DIT IS WIJS en NIVVO te verenigen. Samen staan we sterker!

Duidelijke missie

Wim Bubberman, CEO van DIT IS WIJS: ‘Met een duidelijke missie zijn wij er klaar voor! Ik ben er trots op dat dit geen loze belofte is, maar iets waar we de afgelopen 13 jaar al grote stappen in hebben gezet. Steeds meer besturen en scholen kiezen voor DIT IS WIJS als samenwerkingspartner én meedenkend adviseur. Met onze positieve blik vooruit zien we volop kansen en hebben we een solide reputatie opgebouwd.’ 

Denk maar aan de duizenden onderwijskrachten die we de afgelopen jaren aan hun droombaan hebben geholpen. We ondersteunen ze in lesgeven zoals zij dat willen, op een school die bij hen past. Zo zorgen we voor de perfecte match! We coachen, trainen en ondersteunen onze onderwijskrachten continu in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij luisteren net zo goed naar onderwijskrachten als naar scholen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit onderwijs. Wij leveren maatwerk en een aanpak die aansluit bij de wensen van de school. Zo hebben we al meer dan 2000 scholen voorzien van passend onderwijs en de juiste onderwijskracht. Met onze leerlijnen en workshops dragen we bij aan de talentontwikkeling van leerlingen. En vergeet ons eigen opleidingstraject niet, waarbij hbo-geschoolde professionals in een verkort traject omgeschoold worden tot volwaardige onderwijskrachten. Zo verbeteren we het onderwijs en helpen we mee aan de oplossing voor het lerarentekort.

Continu in ontwikkeling

Op de sprongen die we maken, kijken we met trots terug. Ze geven ons energie om morgen méér te doen dan vandaag. Wij weten waar we ooit zijn begonnen en werken hard aan onze toekomst. We willen vooruit! We werken aan onze eigen groei, verbeteren onszelf en onze dienstverlening continu. En werken aan de groei van de leerlingen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland. Iedere dag opnieuw. Door onze bundeling van krachten komt onze kennis, ervaring en expertise binnen het onderwijs samen. Twee sterke merken gaan naadloos in elkaar over. Daar zijn we bijzonder trots op.

Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst. 

Neem voor meer informatie contact op met Wim Bubberman:

010 – 800 1010 of wim@ditiswijs.nl

Meer informatie?

Redactie DIT IS WIJS

Ik help je graag op weg!
Neem contact op met mij.