Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
Review Yvonne pedagogisch medewerker
Speciaal onderwijs via DIT IS WIJS

Werken in het speciaal onderwijs: DIT IS WIJS zoekt voor jou de ideale baan

Speciaal onderwijs vraagt om speciale leerkrachten. Ontdek de mogelijkheden bij DIT IS WIJS en geef jouw unieke bijdrage aan deze inspirerende onderwijssector.

"*" indicates required fields

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  • Home
  • Speciaal Onderwijs

Unieke kansen

Als leraar of docent in het speciaal onderwijs, of als klassenassistent, speel je een cruciale rol in de levens van leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. DIT IS WIJS biedt je de kans om je talenten en passie in te zetten om deze bijzondere leerlingen te begeleiden. Of je nu al ervaring hebt in het speciaal onderwijs, of net klaar bent met je opleiding, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Maak het verschil
Wil jij je carrière in het speciaal onderwijs naar een hoger niveau tillen? Ontdek de mogelijkheden van het speciaal onderwijs en solliciteer bij DIT IS WIJS. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van leerlingen met speciale behoeften. 

Relevante vacatures

Onderstaand tref je een selectie van onze vacatures in het basis onderwijs. Klik op de vacature en lees meer over de mogelijkheden. Staat jouw droombaan er nog niet bij, klik dan hier voor het volledig overzicht.

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht – voorgezet speciaal onderwijs

Parttime
Almere, Flevoland

De Aventurijn - de allerleukste VSO school van Nederland is opzoek naar JOU! 

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht bovenbouw speciaal basisonderwijs

Parttime
Gouda, Zuid-Holland

Ligt jouw hart ook bij het speciaal basisonderwijs? Dan zoek ik jou!

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht speciaal onderwijs

Parttime
Almere, Flevoland

Bied jij deze leerlingen goed onderwijs, structuur en voorspelbaarheid?

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht speciaal onderwijs

Parttime
Rotterdam, Zuid-Holland

Ben je een leerkracht die echt om kinderen geeft, vooral als ze op hun eigen bijzondere manier communiceren? Heb je erva...

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht speciaal onderwijs

Parttime
Dordrecht, Zuid-Holland

Ben jij die gepassioneerde leerkracht die kinderen omarmt, zelfs als ze een unieke manier van communiceren hebben? Ben j...

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht/ondersteuner Speciaal onderwijs bovenbouw

Parttime
Driehuis NH, Noord-Holland

Word de drijvende kracht in de onderwijsreis van onze leerlingen!

Leraarondersteuner

Leerkrachtondersteuner speciaal basisonderwijs middenbouw

Parttime
Lelystad, Flevoland

Word jij de drijvende kracht in de onderwijsreis van onze leerlingen?

Student

Opleiding tot leerkracht speciaal onderwijs

Parttime
Amsterdam, Noord-Holland

Betreed de boeiende onderwijswereld bij een Speciaal Onderwijsschool van PI-Scholen! Benut deze unieke gelegenheid voor ...

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht speciaal onderwijs

Parttime
Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Ben jij de leerkracht die kinderen in hun unieke communicatie waardeert? Beschik je over expertise in Taalontwikkelingss...

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht speciaal onderwijs

Parttime
Breda, Noord-Brabant

Ben jij de leerkracht die kinderen omhelst, vooral als ze op hun unieke wijze communiceren? Beschik je over expertise in...

Leerkracht basisonderwijs

Leerkracht speciaal onderwijs

Parttime
Utrecht, Utrecht

Ben jij die bijzondere leerkracht die elk kind waardeert, vooral als ze op hun eigen unieke manier communiceren? Heb je ...

De vijf zekerheden van DIT IS WIJS

Jouw wensen staan altijd centraal

Bij DIT WIJS zijn we er voor jou. Wil je flexibel werken op meerdere scholen tegelijk? Wil je jouw gezin combineren met een uitdagende baan? Wij gaan op zoek naar de perfecte basisschool.

Keuze uit het grootste aanbod

DIT IS WIJS is een landelijke organisatie die contact heeft met scholen in elke provincie. Staat jouw vacature er niet bij? Neem alsnog contact met ons op. Wij kunnen jouw talenten altijd gebruiken.

Dagelijkse ondersteuning

Bij DIT IS WIJS gaan we verder dan alleen bemiddelen. We zijn dan ook geen uitzend- of detacheringsbureau, maar een partner voor het onderwijs en in het bijzonder voor jou. Heb je vragen? Bel ons en we helpen je graag weer op weg.

Persoonlijke coach

Bij DIT IS WIJS krijg jij een persoonlijke coach die jou helpt bij elke stap in je carrière. Zit je al jaren in het vak? Ook dan is jouw coach er voor jou om te sparren en ideeën uit te wisselen.

Gratis trainingen

Het hele jaar door geven wij gratis trainingen op onze locaties. Naast de live trainingen kun je ook allerlei handige video’s online bekijken. Zo blijf je altijd up-to-date.

Hoe nu verder? Jouw proces:

± Binnen 24 uur
Solliciteren ± Binnen 24 uur

Leuke vacature gevonden? Laat je gegevens bij ons achter.

± Binnen 1 week
Telefoontje ± Binnen 1 week

We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op voor een eerste screening en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

± Binnen 2 weken
Het gesprek ± Binnen 2 weken

We willen weten wie jij bent en we willen graag jouw wensen in kaart brengen, zodat we de beste match kunnen maken.

± Binnen 1 week
Matchen ± Binnen 1 week

We gaan als jouw werkgever op zoek naar een nieuwe werkplek die perfect bij jou past. We stellen je voor bij onze opdrachtgever om te kijken of er een klik is.

± Binnen 1 week
Contract ± Binnen 1 week

Wat leuk, jij bent helemaal weg van je nieuwe werkplek. We gaan het contract opstellen en regelen alles met jouw nieuwe werkplek.

Aan de slag

We zorgen ervoor dat jouw eerste werkdag tot in de puntjes is voorbereid. Maar daar blijft het niet bij. We blijven je ondersteunen met trainingen en een persoonlijke coach.

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als leerkracht onderbouw op een super leuke bassischool in Rotterdam. Ik heb het heel erg naar mijn zin op de school. De sfeer is prettig en het contact met collega’s is erg fijn. De kinderen zijn een drukke boel, maar ze willen graag leren. Ik ben zeer tevreden over mijn contactpersonen bij DIT IS WIJS. Zowel Yannick als Mariette waren erg behulpzaam en boden een luisterend oor voor mijn wensen. Na het kennismakingsgesprek op de school ging het snel en kon ik een week later aan de slag.”

Denise Juf groep 3

Waarom kies je voor
DIT IS WIJS?

“Dankzij DIT IS WIJS heb ik een baan gevonden als gymdocent op een hele leuke en ‘Lekker Fit’-basisschool in Utrecht. Ik ben ook zeer tevreden over mijn contactpersoon van DIT IS WIJS: behulpzaam, aandacht, advies, tips en steun. Ik heb het erg naar mijn zin op de school. De sfeer en de collega’s, maar vooral de kinderen (hartstikke actief, dynamiek, heel gemotiveerd en enthousiast). Ik zal mijn best doen om binnen de school ook een bijdrage te kunnen leveren en daar blijven functioneren zo lang dat het kan.”

Murat Gymdocent
Op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures en het laatste nieuws?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.