Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy
14 november 2023 | 3 minuten leestijd

DIT IS WIJS en Bisbee Flexonderwijs bundelen hun krachten met Teach-In Group en vormen een uniek Onderwijshuis!

Het onderwijs staat nooit stil, en dat geldt ook voor ons. Ontwikkeling zit in ons DNA; daarom zijn wij altijd in beweging. Dat is nodig om als bedrijf te blijven groeien en om onderwijsprofessionals en opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn. Met Het Onderwijshuis hebben we de afgelopen jaren gezorgd voor meer continuïteit in het onderwijs en tegelijkertijd veel leerlingen en onderwijsprofessionals ondersteund in hun ontwikkeling. Daar zijn we ontzettend trots op!

Het Onderwijshuis breidt uit

We zijn altijd op zoek naar verbinding, zodat we een positieve impact blijven maken op het onderwijs in Nederland. Door kennis en capaciteiten te bundelen, staan we allemaal sterker en kunnen we samen verder groeien!

In dit kader zijn we dan ook blij groot nieuws te kunnen delen: met ingang van 13 november is Teach-In Group de derde organisatie die deel uitmaakt van Het Onderwijshuis.

DIT IS WIJS, Bisbee en Teach-In Group blijven als unieke labels zelfstandig opereren, met hun eigen bedrijfsnamen, mensen, focusgebieden en expertise.

Over Teach-in Group

Teach-In Group is in 2005 opgericht door Joris Mol en Maurice Vink en slaat een brug tussen scholen en interim docenten. Met hun diensten – interim docentschap, zij-instroom (opleidingstraject i.s.m. de Hogeschool Utrecht) en online bijles op hun eigen onderwijsplatform – zorgt Teach-In Group dat docentschap weer een specialisme wordt en bouwen zij aan een betere toekomst van het onderwijs. Per jaar leiden zij 50 professionals op tot bevoegde docenten. Vanuit het kantoor in Haarlem werken 10 collega’s nauw samen met docenten en scholen om het onderwijs dagelijks naar een hoger niveau te tillen en verder te professionaliseren. Zowel binnen po, vo en mbo.

Partnerschap voor ontwikkeling van het onderwijs

De missie, het DNA en de bedrijfscultuur van Teach-In sluiten naadloos aan op die van Het Onderwijshuis, waardoor wij overtuigd zijn geraakt van de kracht van deze samenwerking. Teach-In zet, net als DIT IS WIJS en Bisbee, de ontwikkeling van het onderwijs, de wensen van de school en de professionals centraal. Hun essentie: ‘samen staan we sterk’, en kernwaarden (ervaren, uniek, samenwerking en vernieuwend) passen perfect bij de kernwaarden van DIT IS WIJS: positief, samen, aandacht en ontwikkeling. Hoe zij via hun opleidingstraject professionals ontwikkelen, sluit daarnaast heel goed aan op onze filosofie achter onze cursussen, leerlijnen, Smartbreaks en opleidingen.

Meer kennis en een groter netwerk

Sing-Hui Yap, Directeur van DIT IS WIJS, is erg enthousiast over de toetreding van TIG aan Het Onderwijshuis: “Met dit partnerschap versterken we onze toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers en professionals. In deze krappe arbeidsmarkt die de komende jaren nog extremer wordt, is het belang van anders organiseren en opleiden essentieel. De expertise en innovatiekracht van TIG helpt ons om onze missie “nooit meer een klas naar huis” vandaag en in de toekomst nog meer invulling te geven”

Partnerschap voor ontwikkeling van het onderwijs

We hebben veel zorgvuldige en inspirerende gesprekken gevoerd. Hierin zijn we steeds verder overtuigd geraakt van de kracht van onze samenwerking. Onze missies sluiten goed aan, en onze bedrijfsculturen passen goed bij elkaar. Net als DIT IS WIJS en Bisbee zet Teach-In Group de ontwikkeling van het onderwijs, de wensen van de school en de professionals centraal. Hun adagium ‘specialist in onderwijsprofessionals’ en kernwaarden (ervaren, uniek, samenwerking en vernieuwend) passen perfect bij de kernwaarden van DIT IS WIJS: positief, samen, aandacht en ontwikkeling. Hoe zij via hun opleidingstraject professionals ontwikkelen, sluit daarnaast naadloos aan op onze filosofie achter onze cursussen, leerlijnen, Smartbreaks en opleidingen.

Wat betekent dit partnerschap voor onderwijskrachten en onderwijsinstellingen?

Dezelfde dienstverlening en het persoonlijke contact! Met een sterke focus op partnership waarbij we zij aan zij de uitdagingen van deze tijd aan zullen gaan. Een tijd die vraagt om integrale oplossingen in plaats van het enkel maar bemiddelen van tijdelijke flexkrachten. Teach-In Group als opleidingsspecialist gaat Het Onderwijshuis verder helpen bij deze integrale propositie en we zullen hierdoor nog beter in staat zijn om nieuw potentieel aan te spreken en op te leiden. Elke organisatie binnen Het Onderwijshuis blijft afzonderlijk opereren waarbij we onze unieke krachten inzetten om samen nog sterker te worden voor het onderwijs in Nederland.

Samen ontwikkelen?

Benieuwd naar nieuwe mogelijkheden of heb je vragen? Neem contact met ons op via 010-8001010 of info@ditiswijs.nl.