Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy

Naschoolse activiteiten

Doelgroep:

Deze online training is bedoeld voor collega’s van DIT IS WIJS, met een contract bij divisie Leerlijnen die inzetbaar is of ingezet wordt voor naschoolse workshops met kant-en-klare leerlijnen.

Doel van de training:

DIW heeft haar leerlijnen in een nieuw jasje gestoken, tijdens deze training wordt uitgelegd hoe je gebruik maakt van deze leerlijnen en hoe de lessen zijn opgebouwd. Daarnaast nemen wij je mee in de wereld van het geven van workshops en behandelen wij diverse praktijkvoorbeelden en casussen zodat je goed voorbereid voor de groep (max. 16 lln) staat! Wij bieden je tevens de mogelijkheid om binnen deze leerlijnen te verdiepen en alternatieve werkvormen aan te bieden.

Waarom mag jij deze training niet missen?

Het naschoolse aanbod lespakketten van DIW Leerlijnen is compleet vernieuwd! De lespakketten sluiten aan op de wensen van de scholen en de leerbehoefte van de leerlingen, onderverdeeld in de segmenten wetenschap & techniek, kunst & cultuur, sport & bewegen en duurzaamheid. Na deze training weet jij precies binnen welke segmenten jij jouw expertise in kunt zetten, daarnaast vertellen wij je graag meer over het herkennen en stimuleren van talentontwikkeling. Dit vereist een nieuwe manier van werken van onze vakleerkrachten waar wij jou graag meer informatie over geven! Hoe werk je met leskisten en lespakketten? Hoe kun je invallen bij een andere workshop en hoe zorg je ervoor dat de leerlingen naar jou luisteren?

Duur van de video: 36 minuten

Schrijf je direct in!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.