Vacatures
Voor professionals
Voor scholen
Voor kinderopvang
DIT IS WIJS
Academy

NIEUW: 'Bewegend Leren' leerlijn

In samenwerking met ‘Fluitend Leren’ bieden we een nieuwe leerlijn inclusief vakkracht aan. Deze leerlijn voldoet aan de SLO-leerdoelen en sluit aan op de reken- of taalmethoden die je op jouw school gebruikt (zoals ‘Pluspunt’, ‘WIG5’, ‘GRJ’, ‘Staal’ en ‘Taalactief’).

Meer weten? Plan een kennismakingsgesprek met ons in en ontdek de mogelijkheden.

  • Home
  • Leerlijn Bewegend Leren

Samenwerking DIT IS WIJS en Fluitend Leren

De innovatieve Bewegend Leren methode van Fluitend Leren is een effectief middel voor het in de lift brengen van de didactiek en het verrijken van het onderwijs, gemaakt door professionals voor professionals. De actieve werkvormen zijn:

  • Vergroten van het leerplezier
  • Zorgen voor actieve betrokkenheid
  • Stimuleren van cognitieve ontwikkeling

 

Wij hebben de ‘Bewegend Leren’ lessen van ‘Fluitend Leren’ geïntegreerd in een nieuwe leerlijn. Dit betekent dat we jouw school kunnen voorzien van een vakkracht die deze innovatieve leerlijn verzorgt. Zo worden de leerkrachten ontzorgd en hebben de leerlingen keuze uit meer dan 1000 hoogwaardige Bewegend Leren-opdrachten.

 

Wist je dat?

De subsidieregeling ‘Verbetering basisvaardigheden 2024’ biedt jouw school de kans om basisvaardigheden, zoals taal en rekenen naar een hoger niveau te tillen. Onze leerlijn ‘Bewegend Leren’ voldoet aan de eisen van deze subsidieregeling en integreert dynamische activiteiten in je lessen, wat zorgt voor betere leerprestaties.

Organiseer jouw basisschool in combinatie met vakkrachten en leerlijnen van DIT IS WIJS

Met de leerlijnen van DIT IS WIJS kun je jouw basisschool op een slimmere manier organiseren. Combineer jouw team aan leerkrachten met de inzet van vakkrachten en onze leerlijnen. Zo verlaag je de werkdruk van je team en creëer je tegelijkertijd een onwijs leuk gevarieerd lesprogramma.

Ontdek het potentieel van leerlingen met doordachte leerlijnen                   

De zelf ontwikkelde leerlijnen van DIT IS WIJS en ervaren vakkrachten helpen jouw leerlingen om hun talenten op vroege leeftijd te ontdekken. Afgestemd op de leerdoelen van jouw school en de behoefte van jouw leerlingen maken wij een op maat gemaakt pakket aan lessen, die ook nog eens door onze eigen vakkrachten gegeven worden.

Annemieke van der Groen

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“De samenwerking met DIT IS WIJS is erg prettig. Het team van de planning is zeer vriendelijk en professioneel. Zij doen hun uiterste best om de juiste persoon voor de juiste school te vinden. De communicatie tussen DIT IS WIJS en school loopt via verschillende kanalen. Wanneer er een invaller is gevonden krijgen we dat persoonlijk via de telefoon, via de app of via de e-mail te weten. De leerkrachten die in dienst zijn bij DIT IS WIJS zijn vriendelijke, vakbekwame mensen.”

Mirjam Hofland Adjunct-directeur RKBS De Christoffel

Waarom kies je voor DIT IS WIJS?

“Wij werken sinds vorig schooljaar intensief samen met ‘DIT IS WIJS’. Met name de snelheid van handelen en de korte lijnen in het contact hebben ervoor gezorgd dat wij kortdurende en langdurende vervangingen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.”

Annemieke van der Groen Directeur Basisschool de Poseidon

Onze richtlijnen

Extern inlenen vergt een betrouwbare samenwerking. Naast de financiële aspecten, staat vooral het kwaliteit van het onderwijs bij ons centraal. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Wij streven ernaar dat onderwijskrachten in hun kracht staan en dat zij zich thuis voelen binnen de school. Zo verzorgen wij de juiste match tussen de onderwijskracht en de school. Professionals die reeds op hun plek zitten, benaderen wij niet.

Ook de onbenutte capaciteit in de markt is een aandachtspunt. We verzorgen o.a. gratis trainingen voor herintreders, we werven gepensioneerden om een dag mee te laten helpen en zetten vakkrachten in om leerkrachten te ondersteunen.

We bieden opleidingen aan onderwijsassistenten, klasondersteuners en zij-instromers via verkorte deeltijd (HBO/WO), flexibel duaal (MBO-4) en Ad-PEP. Zo verrijken wij de onderwijssector met nieuwe enthousiaste leraren.

Alle onderwijskrachten die bij ons actief zijn, krijgen een persoonlijke coach en een trainingsprogramma om zich verder te ontwikkelen. We hopen hiermee de uitstroom binnen het onderwijs te verminderen.

Wij opereren binnen de kaders van het onderwijs cao. Wij vinden het belangrijk dat er geen buitensporige salariskaders ontstaan die het onderwijs ontwrichten. Wij focussen ons liever op het bieden van goed werkgeverschap.

Samen met onze partners werken wij aan een wijze toekomst

Wil je kennismaken en praten over de mogelijkheden?

Vul je gegevens in en dan bellen wij jou terug!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.